Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj,
nechcete se nekdo pridat k par lidem, co si chteji v cervenci 2012 zatrekovat po kirgiske strane Pamiru a pokusit se o Lenina.
Ozvete se.
Lu.
Zkušenosti čtenářů
Pavel
čau Lucko, o podobném plánu uvažuji, sháním na něj lidi, možná někoho jako vy, můžeš mi specifikovat: kolik lidí, kolik času,apod, Lenin je sám o sobě min na 3 týdny..díky, Pavel
Aleš
Pavel:
Ahoj Lucko a Pavle
Pokud by jste chtěli jít toho Lenina, budu rád, když se mi ozvete. Rád bych to taky vyšel nebo se o to aspoň pokusil.
Lucie
Pavel:
Muzeme se domluvit na schuzce a vse zkoordinovat, napiste mi, prosim, na mail.
Lu.
čau Lucko, o podobném plánu uvažuji, sháním na něj lidi, možná někoho jako vy, můžeš mi specifikovat: kolik lidí, kolik času,apod, Lenin je sám o sobě min na 3 týdny..díky, Pavel
Ahoj Lucko a Pavle
Pokud by jste chtěli jít toho Lenina, budu rád, když se mi ozvete. Rád bych to taky vyšel nebo se o to aspoň pokusil.
Muzeme se domluvit na schuzce a vse zkoordinovat, napiste mi, prosim, na mail.
Lu.