USA

Pacific crest trail 2015 USA

Zdravim,touto cestou hledame par,ktery by mel zajem s nami podniknout PCT po zapade USA,nemame v planu jit celou trasu,ale jen Oregon+Washington.Vzhledem k delsim pripravam a k tomu,ze je v horach jeste zima planujeme vyrazit Kveten/Cerven.Kdyby mel nekdo zajem,nebo dotazy,tak se urco ozvete :] P.S.kdyby mel nekdo zkusenost s timto trailem,tak budeme velice vdecni za jakoukoliv radu…M :] Piste na email mi******@se****.cz

Zkušenosti čtenářů

Vazne se tady nenajde nikdo tak blaznivy a odvazny? :]
https://www.youtube.com/watch?v=-nT-ljlKGG4 mrknete :]

Darina

Já a moje kamarádka to pořád zvažujeme. Máte podrobné plány ? Kolik plánujete denně a celkově ujít km ? A nějaký předběžný finanční plán ? Díky 🙂

Uplne podrobne jeste ne,ale orientacni….zatim to taky jeste zvazujeme :] chteli bysme jit cca 1000km…kolik ujit?zacatek by byl nejspis pozvolnejsi,nekde to mam vsechno napsane,ale nemam to u sebe,ale bylo to kolem 25-30km denne,mame dobre info od lidi co to sli cele :] kdybyste nad tim opravdu uvazovali,tak se urco ozvete na muj mail a dali bychom to do kupy.Zijeme ve st. Washingtonu,takze idealni vychozi bod,popr.na pripravu pred trailem :]finance bez motelu,jen stany,jidlo atd cca od 500dolaru na mesic.Jak rikam podrobneji bych napsal,kdybyste meli opravdu zajem. :]

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: