ahoj, planuji cestu pres JV asii od poloviny prosince do zacatku unora. Bud vietnam, laos, kambodza, trochu thajsko a barma, nebo jizne misto barmy pres malajsii do indonesie. ma nekdo zajem, prip. i jen cast cesty?
Karle, Ruru má pravdu. Na tak krátkou dobu bych si vybrala jednu, maximálně dvě sousedící země.
Ono je to těžký. Ať si každý cestuje, jak chce a jak ho to baví. Ale je mi těch lidí líto, když si přečtu, že mají např. 3 týdny a v plánu projet projet x zemí. Nepoznají NIC. Včera jsem zase mluvila s paní, která hrdě prohlásila, že byla na Bali. Byla, ale ani nevěděla, kde je Ubud. Přiletěla tam, domluvený předem bydlení u Čechů v Kutě, odkud chudinka ani nevylezla. Na dotaz, jestli jí chutnalo indonéské jídlo mi řekla, že se bála ho jíst, tak si každý den kupovala kuřecí prso a vařila si ho v balené vodě. Zdánlivě dvě jiné situace, ale ve finále pro mne podobné – nebudou vědět nikdo nic. Tak proto Karlovi, který se cítí dotčený – nebylo to myšleno proti tobě špatně, ale já bych si fakt nechala jeden, dva státy, jak píše i Celsia a víc toho poznáš, vstřebáš, podotýkám „podle mne“ je to zajímavější.
no v tom pripade ok. jinak v thajsku, laosu a kambodzi uz jsem byl, ted chci hlavne vietnam a nejake resty laos/kambodza a pak nejspis zkusim kousek indonesie. to co jsem napsal neznamena ze bych chtel projet kompletne vsechny zeme.
Ahoj Karle ja budu ve Vietnamu a akoli od 27.11-30.1 neni problem protahnout taky jsem premejslel o indonesii kdyztak se ozvi ma**********@se****.cz
To je za tak krátkou dobu nesmysl.
diky za pozitivni zpetnou vazbu.