Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Najde se někdo kdy by chtěl v toto datum vycestovat někam do světa a nechce se mu samotnému? je mi celkem jedno kam by to melo být.Podřídím se.Je mi 31.Pohodář co srandu nezkazí.Ozvěte se prosím.
Zkušenosti čtenářů
Líba
Ráda bych vyrazila někam do světa a nechce se mi samotné, je spousty krásných míst, takže je velká pravděpodobnost, že najdeme místo, které by se nám líbilo oběma. Podrobnosti na e-mailu.
veronika
Planujem cestu do skotska, a mam 2 volne miesta v aute. Odchadzam 19 jula a vraciam sa 28 jula. Je mozne dni posunut max o 1 den skor alebo neskor. Chcela by som navstivit central highlands a miesta na sever a na vychod od highlands, cize balmoral, vychodne pobrezie, ale i edinburg a glasgov. Rada by som robila mansie jednodnove vylety s tym, ze by sme po kazdych 2 dnoch zmenili miesto.
Jediny problem je, ze byvam v londyne a auto budem prenajimat odtialto, cize teoreticky by som rada niekoho, kto sa moze dopravit sem.
Cestujem ja (29) a kamoska, ktora prileti zo slovenska. Obidve sa radi prisposobime, mame radi prirodu a sme za akukolvek srandu.
veronika
Michal
Ahoj jestli ještě plán nemáš tak nabízím s námi od 11.července na 14dní trek po Černé hoře, zatím nás je 3-5 ve věku 22-30 let. Samí mladí pohodoví lidé. Cena kol 3000,- 🙂 Tak jestli máš zájem stačí napsat maila. Michal
Gabca
Ahoj Tome, uz si nekoho na to cestovani nasel?
Gabina
Ahoj, hledam nejaky pohodare na cestu "kamkoliv" tak na 3 tydny. Je mi 34.
Škoda odpadl mi parťák do Turecka,ale musím vyrazit nejpozději 7.1.Kdyby si chtěla změnit termín odjezdu,zaujalo tě Turecko a nevadilo by ti cestovat vlakem,nebo stopem s jedním cestovatelem a jeho psím parťákem,tak dej vědět.Zatím čauky Petr
Ráda bych vyrazila někam do světa a nechce se mi samotné, je spousty krásných míst, takže je velká pravděpodobnost, že najdeme místo, které by se nám líbilo oběma. Podrobnosti na e-mailu.
Planujem cestu do skotska, a mam 2 volne miesta v aute. Odchadzam 19 jula a vraciam sa 28 jula. Je mozne dni posunut max o 1 den skor alebo neskor. Chcela by som navstivit central highlands a miesta na sever a na vychod od highlands, cize balmoral, vychodne pobrezie, ale i edinburg a glasgov. Rada by som robila mansie jednodnove vylety s tym, ze by sme po kazdych 2 dnoch zmenili miesto.
Jediny problem je, ze byvam v londyne a auto budem prenajimat odtialto, cize teoreticky by som rada niekoho, kto sa moze dopravit sem.
Cestujem ja (29) a kamoska, ktora prileti zo slovenska. Obidve sa radi prisposobime, mame radi prirodu a sme za akukolvek srandu.
veronika
Ahoj jestli ještě plán nemáš tak nabízím s námi od 11.července na 14dní trek po Černé hoře, zatím nás je 3-5 ve věku 22-30 let. Samí mladí pohodoví lidé. Cena kol 3000,- 🙂 Tak jestli máš zájem stačí napsat maila. Michal
Ahoj Tome, uz si nekoho na to cestovani nasel?
Ahoj, hledam nejaky pohodare na cestu "kamkoliv" tak na 3 tydny. Je mi 34.
Škoda odpadl mi parťák do Turecka,ale musím vyrazit nejpozději 7.1.Kdyby si chtěla změnit termín odjezdu,zaujalo tě Turecko a nevadilo by ti cestovat vlakem,nebo stopem s jedním cestovatelem a jeho psím parťákem,tak dej vědět.Zatím čauky Petr
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru