Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, kdo by se chtel pridat NZ (jizni ostrov) v listopadu 2012 na 3 tydny.
Zkušenosti čtenářů
martina
Ahoj, ja bych se pridala, je-li to jeste aktualni
ja
ahojky,
co přesně máš v plánu?
treky / relax / práce…? 🙂
a cca věk?? 🙂
martina
ja:
treky/relax
31
a co Ty?
Vláďa (37)
martina:
Ahoj,co jet v prosinci na celý měsíc?
PrS
martina:
Ahoj,
Aktualni to stale je
treky
vek 36
napis mi email prosim.
P.
martina
PrS:
Ahoj,
mar.kan_seznam.cz
M.
Vláďa (37)
Ahoj, jednomu cestovateli nabízím letenku na NZ levnější než normálně. Jde o bonusovou letenku za nalétané míle, které ale sám asi nezvládnu využít, proto tohle řešení, protože nechci aby propadly. Půjde o let s Korean Air přes Soul do Aucklandu, cena pod 30 tisíc. Bonusové letenky jsou omezené, takže čím dříve dojde k objednání, tím větší možnost výběru data. Ideální pro někoho z Prahy, kvůli osobnímu setkání, ale zájemce odjinud samozřejmě neodmítám. Kontakt prosím na mail vl**********@ce*****.cz
Wojta
Zdarec. Jsem momentalne na jizaku a malinko se mi plany pomenily (teda docela dost). Sikl by se partak na procestovani jizaku popr i pozdejsi setrvani a treba i vylet nekam do oceanie (vanuatu, cook …). Konci nam prace za 2-3 tydny a pak bych rad vyrazil. Auto mam (se spanim a vybavou)Momentalne jsem v Blenheimu. Dika za pripadne reakce (nejlip na email).Wojta
Pepa
Ahoj,
přemýšlím o tom i přes to, že je to už na poslední chvíli. Ale i tak jsem schopný být celkem flexibilní:)
Ahoj, ja bych se pridala, je-li to jeste aktualni
ahojky,
co přesně máš v plánu?
treky / relax / práce…? 🙂
a cca věk?? 🙂
treky/relax
31
a co Ty?
Ahoj,co jet v prosinci na celý měsíc?
Ahoj,
Aktualni to stale je
treky
vek 36
napis mi email prosim.
P.
Ahoj,
mar.kan_seznam.cz
M.
Ahoj, jednomu cestovateli nabízím letenku na NZ levnější než normálně. Jde o bonusovou letenku za nalétané míle, které ale sám asi nezvládnu využít, proto tohle řešení, protože nechci aby propadly. Půjde o let s Korean Air přes Soul do Aucklandu, cena pod 30 tisíc. Bonusové letenky jsou omezené, takže čím dříve dojde k objednání, tím větší možnost výběru data. Ideální pro někoho z Prahy, kvůli osobnímu setkání, ale zájemce odjinud samozřejmě neodmítám. Kontakt prosím na mail
vl**********@ce*****.cz
Zdarec. Jsem momentalne na jizaku a malinko se mi plany pomenily (teda docela dost). Sikl by se partak na procestovani jizaku popr i pozdejsi setrvani a treba i vylet nekam do oceanie (vanuatu, cook …). Konci nam prace za 2-3 tydny a pak bych rad vyrazil. Auto mam (se spanim a vybavou)Momentalne jsem v Blenheimu. Dika za pripadne reakce (nejlip na email).Wojta
Ahoj,
přemýšlím o tom i přes to, že je to už na poslední chvíli. Ale i tak jsem schopný být celkem flexibilní:)
P.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru