Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj,
chystám se na Zéland už teď v půlce ledna na cca měsíc. Hledám nějaké pohodové spolucestovatele. Můj plán je půjčit auto a procestovat severní ostrov.. Žádná práce, žádný stres.. Jestli to vidíš podobně napiš a nějak se domluvíme.. Čus..)
Zkušenosti čtenářů
Julián
Ahoj hledám spolucestovatele hlavně za prací na Nový Zéland.Vše mám zařízené,chybi mi jen letenka.Odlet konec ledna/začátek února 2011.S Angličtinou začínám.Nejdříve práce,potom cestování a zábava.
Ahoj hledám spolucestovatele hlavně za prací na Nový Zéland.Vše mám zařízené,chybi mi jen letenka.Odlet konec ledna/začátek února 2011.S Angličtinou začínám.Nejdříve práce,potom cestování a zábava.