Práce/pomoc v zahraničí

Nová vyhláška v UK platná od 1. 1. 2015

mys

Dobrý den,chystám se pracovně do Anglie, protože jsem tam byl již minulý rok a pěkně jsem si vydělal. Jel jsem na vlastní pěst a přesvědčil jsem se, že práce je tam opravdu habaděj. Minulý rok byl pro mě největší problém založení účtu a začarovaný kolotoč v podobě proof of adress, což asi většina z Vás ví. Nicméně po dlouhém hledání a procházení bankami s potvrzením od zaměstnavatele, se mi podařilo založit si účet u Lloyds. Nedal jsem se odbýt, poněvadž jsem byl obeznámen s tím, že většinou za založením účtu stejně stojí úředník, se kterým jednáte a ve stejné pobočce Vám tedy jeden z nich účet klidně založí, zatímco druhý ne. K této věci se váže můj dotaz:Dostala se ke mě informace, že od 1.1. 2015 nastala platnosti jistá vyhláška, která tuto věc s účtem značně komplikuje. Ať hledám jak hledám, nemůžu se jí na internetu dohledat, a tak nevím o co jde. Znamená to, že úředníci mají být v této věci více nekompromisní? Prosím, aby se vyjádřili lidé, co o tom opravdu vědí – pracují v Anglii popř. jsou na místě a řeší podobný problém.Děkuji 

maus

Zkušenosti čtenářů

Jirka

O tom nic nevím. zní to jako nesmysl,jako většina keců na netu. Navíc nechápu proč tě to trápí, když máš účet u Lloydsu z loňska?
Zdravím z Nottinghamu

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: