Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj. Jsme dva kluci a hledáme další dva lidičky (kluci, holky) na cestu po Norsku na cca 15 dní. Termín je v červnu a datum +- kolem 4 – 21.6.2011. Kdo by měl zájem, tak pište co nejdříve na mail ra****@***il.com. Darek
Zkušenosti čtenářů
Darek
Oprava mělo by to být až v červenci, 4.7. až 20.7.2011.
Darek
Jana
Darek:
Ahoj, do Norska chci letos určitě jet, v plánu byl spíš srpen, ale pokud by se poštěstilo, nebráním se jet dříve. V Norsku jsem byla už loni, takže takové ty „povinné turistické destinace“ již určitě nechci absolvovat, spíš mě láká „ztratit“ se v divočině, ať už sever (Lofoty) nebo jih (jezera..), pokud byste měli podobné plány, nebo jen potřebovali zaplnit místo v autě, ozvěte se mi na mail: Ja*********@***il.cz, Díky a hoře zdar!
Tereza
Darek:
Ahoj, severní země mě vždycky lákali. Bohužel se mi ještě nepodařilo se tam podívat. Pokud stále hledáte můžete se mi ozvat na mail te***********@*****um.cz Jinak se mějte 🙂
Oprava mělo by to být až v červenci, 4.7. až 20.7.2011.
Darek
Ahoj, do Norska chci letos určitě jet, v plánu byl spíš srpen, ale pokud by se poštěstilo, nebráním se jet dříve. V Norsku jsem byla už loni, takže takové ty „povinné turistické destinace“ již určitě nechci absolvovat, spíš mě láká „ztratit“ se v divočině, ať už sever (Lofoty) nebo jih (jezera..), pokud byste měli podobné plány, nebo jen potřebovali zaplnit místo v autě, ozvěte se mi na mail: Ja*********@***il.cz, Díky a hoře zdar!
Ahoj, severní země mě vždycky lákali. Bohužel se mi ještě nepodařilo se tam podívat. Pokud stále hledáte můžete se mi ozvat na mail te***********@*****um.cz Jinak se mějte 🙂