Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, od 1.4.2013 budu na pár dní v New Yorku, pokud by někdo chtěl prozkoumat tohle město semnou, tak mi napište. Díky.
Zkušenosti čtenářů
Martina
Ahoj,
s pritelem budeme v New Yorku od 26.4 do 6.5, hledáme parťáka/parťáky na jízdu k Niagarám. Na termín se přizpůsobíme. Nechtel bys s nama? Půjcili bychom auto a vyrazili.
Martina
Petr
Martina:
Na kolik by to vyšlo Martino?
Libor
Martina:
Ahoj Martino, já budu v New Yorku jen 3 dny, takže se bohužel nepřidám. Ten výlet k vodopádm je na celý den. Snad někdy příště.
Karel
Libor:
Ahoj mas koupený naky poznávací zajezd v new yorku? nemas nahodou od čedoku ?
Ahoj,
s pritelem budeme v New Yorku od 26.4 do 6.5, hledáme parťáka/parťáky na jízdu k Niagarám. Na termín se přizpůsobíme. Nechtel bys s nama? Půjcili bychom auto a vyrazili.
Martina
Na kolik by to vyšlo Martino?
Ahoj Martino, já budu v New Yorku jen 3 dny, takže se bohužel nepřidám. Ten výlet k vodopádm je na celý den. Snad někdy příště.
Ahoj mas koupený naky poznávací zajezd v new yorku? nemas nahodou od čedoku ?