Zdravím horaly/horalky,
Na podzim 2012 se chystáme do Nepálu (zatím jsme 3-4), jednalo by se nejdřív o kousek treku v hezké oblasti Anapůren a nějaký z trekových vrcholů (např. Pisang Peak nebo Chulu East), a na závěr po aklimatizaci chceme zkusit Himlung Himal, což je technicky nenáročná sedmitisícovka (7126m). Časově by to bylo kolem 5-6 týdnů.
Najdou se další parťáci/parťačky, ať je nás víc?
Michal (
mi****@se****.cz
)
ahoj Michale,i my plánujeme Nepál podzim 2012,4 osoby ve zralém věku ( 50-60),zkušenosti máme,naposledy Nepál Rolwaling 2010,Tvůj program se líbí,jsme trénovaní (kolo, lyže,hory)napiš na
da**@ro*******.com
,díky
ahoj Michale,i my plánujeme Nepál podzim 2012,4 osoby ve zralém věku ( 50-60),zkušenosti máme,naposledy Nepál Rolwaling 2010,Tvůj program se líbí,jsme trénovaní (kolo, lyže,hory)napiš na
da**@ro*******.com
,díky
Už máme přesnější itinerář, nejdřív kousek treku kolem Anapůren, pak jezero Tilicho, pak trekový vrchol Pisang Peak a na závěr zkusit Himlung. Celkem 40 dnů, s odletem počítáme na začátku října. Více informací můžu poslat.. Kdo se ještě přidá?
Ahoj, Michale,zajima me to, posli mi, prosim, trosku podrobnejsi inromace.Diky, Daniela
da*************@se****.cz
Ahoj Danielo,poslal jsem Ti vic informaci na mail,Michal
Ahoj Michale,
komplet to zni velice lakave.
Muzu se taktez prihlasit o itinerar vcetne
priblizneho rozpoctu? Dekuju Katka
email:
ka*****@se****.cz
Ahoj Michale,
také se mi vaše plány líbí,
tak bych tě také poprosil o podrobnější info
na mail
t.****@se****.cz
, díky
Tomáš
Ahoj, zní to lákavě mohla bych Tě taky poprosit o info, tedy pokud už Vás není moc. Bohužel bych nedostala tak moc dovolené tak bysme se přidali jen na kousek, kdyby to šlo:-)?
jesšt email
li***@em***.cz
🙂
Ahoj, parádní plány. V Nepálu jsem ještě nebyla a tak hledám nějaké znalé parťáky. Kolikačetná skupina už vás je? Ráda bych se tam podívala. Jestli ještě nabíráte spolucestovatele, poprosila bych o více informací. Děkuju Zuzana
zu*************@se****.cz
Ahoj,
letos se chystáme již potřetí do Himalájí, byli jsme na Mera Peaku a kolem Manaslu.
Docela mne zaujal váš itinerář – můžeš mi poslat podrtobnější info o vašem treku ?
Díky
Jirka
jb*******@gm***.com
No já si chci taky udělat rekord v tomto směru a samozřejmně mě to zaujalo.
Kolik stojí na ten kopec permit?
Jsou tam ještě další povinné náklady (vůdce)?
Ahoj Karle,permit na Himlung je podle poctu osob,bude to kolem 300 usd na jednoho,dalsi naklady jsou trekove permity do oblasti a na Pisang,stycny oficir,nosici.Posli mi mailovou adresu na
mi****@se****.cz
-poslu vice info.
To je docela dost. Asi se spíš budu poohlížet po něčem v Pamíru či sopce v Jižní americe.
Ahoj Michale, super plán, můžeš mi prosím poslat podrobné info, pokud to bude v mých finančních silách, ráda bych se přidala, Už jsme zvládla šestitisícovku, tak už jen dál a výš;—)))))výzvám zdar!!
al********@ho*****.com
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.