Hledám parťáky (jakéhokoli věku, ale v dobré kondici) na trek do Himálájí na jaře 2020. Průvodce mám a základní zkušenosti také. Individuální naplánování trasy. Pro zájemce více na
ar*******@se****.cz
.
Ahoj,
prosímtě nějaké další informace? Na jak dlouho, předběžná cena, kolik celkem by jelo lidí a jak hodně je to náročné? Lenka
Ahoj,
psal jsem ti na mail ale nepřišla mi odpověd. Stále někoho hledáš? Nebo hledáš jen studentky či ženy? Karel
Ahoj, ráda bych se k někomu přidala na trek do Nepálu. Můžu duben nebo srpen-prosinec 2020. Ráda bych tak na 3 týdny. Ozvěte se:)
Díky,
Kamča
Ahoj, já do Nepálu jedu.
Ahoj Kamilo,
měla jsem letět v březnu, ale sešlo z toho. Moje parťačka na podzim nemůže, tak někoho hledám. V termínu 22.0. až 14.11.2020. Letenku mám s Air Arabia z Prahy. Vychází asi na 16000 Kč. Mám v plánu trek kolem Annapuren a relax.
dej mi vědět, jak na tom jsi.
Dáša.
mail:
ma******@gm***.com
Ahoj, chystám se taky do Nepálu: duben, květen či červen, popř.léto. Vezu aj v rámci jedné neziskovky místním dětem do jedné vesničky plyšáky, oblečení, školní pomůcky. Takže bychom strávili i nějakej čas u místních, což by byl další zážitek poznat přímo osobně život v horách. Dále srpen až prosinec, popř. do března následujícío roku jedu do Indie jako učitel angličtiny a výtvarky. Vše domluveno už mám, paní, která tu školu vede, znám, takže kdybys taky chtěla, tak dám vědět více info. Jinak taky do Nepálu hledám taky parťáka či spolucestovatelku. Cestováním žiji a Nepál je moje vysněná země již několik let.
Ahoj Čendo, ráda bych se k tobě přidala, chci poznat Nepál i Indii, je to můj sen. Nějakou dobu jsem žila v Au a cestovala po světě, ale tam jsem se nikdy nedostala. Jestli ještě hledáš parťačku, piš na mail:
ca********@se****.cz
Doufám, že se ozveš nebo třeba kdokoliv jiný, budu ráda.
Zdraví Lenka
Cendo,pokud si ještě neodjel já bych také klidně jela ted v červnu nebo o prázdninách!!! Hned klidně. Platí ještě tento inzerát? Máš nějaký mail? Telefon? Nebo o prázdnínách by to bylo asi myslím lepší!!!! Monika
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru