Ahoj,
vcelku na posledni chvili mi odpadl partak na navstevu Nepalu.
V planu je pohodova, nenarocna dovolena. Kathmandu a okoli, Pokhara, NP Chitwan nejspis, Lumbini. Pokud by se nekdo chtel pridat, budu jedine rad, samotnymu se mi totiz nechce. Jedna se o tri tydny, s tridennim mezipristanim v Dilli.
Diky
Zbyněk
Ahoj, jak to mas vyresene s letenkou? a s jakymi naklady pocitas? mozna bych se pridala:-)
letenka s KLM pres Amster. Tusim 15 600, spolucestujici by preprodal. rezervovana na 20.3
. – 11.4., viza 800 indické, 800 nepalske. ubytovani v levnejch hotylcich, strava na ulici. pocitam celkem cca 700 Eur na tri tydny pobytu.
Odepisoval jsem ve spechu a byl jsem myslenkama jinde. Takze – info plati, zapomnel jsem jenom „ahoj, budu rad, kdyz se pridas, jakou predstavu mas ty?“
Koukam, ze si tady pisu sam. Kdyby nekdo mel zajem, tak se ozvete. Jinak co se tyka rozpoctu, je to rozpocet pro me, kterej mam vicemene v tyhle cenovy relaci overenej. Vse je na domluve
Ahoj, me odpadla partacka, ale ja uz jsem v Indii a do Nepalu mirim tak kolem 10.3. a zpet kolem 10.4. tak bysme se mozna mohli nekde potkat.
Ahoj Lenko, bohuzel jsem Nepal nakonec zrusil. Preju hodne zazitku. Cau
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.