Nepal jaro 2013
Omlouvám se, že již nyní hledám partner/-a,-ku na čundr do Nepalu či do Indie. Byl jsem tam před pár lety a tenkrát jsem si slíbil, že se tam ještě vypravím. Rád se připojím k malé skupině či ji sám dám dohromady. Program utvoříme zcela určitě po nějakém setkání.
Těším se
Čenda
Ahoj Cendo, Nepal planuju jiz nekolik let, ale vzdy mne nekdo z pratel premluvi na jinou destinaci (Ekvador, Namibie,…). Stale plati, ze jedes a shanis nekoho do party? Koukal jsem, ze letenky jsou ted za cca 14-15 tis. Praha -Kathmandu. Pravdepodobne bych jel sam nebo s kamaradem Budes-li mit chvili tak napis vice. diky. poho den, Petr
Ahoj Čendo jedeme do Nepálu 28.března do 17. dubna a máme naplánované dva treky.Pokud máš zajem pokecat tak mi písni na muj email. Petra
Cau,
taky planuju Nepal a taky hledam
nekoho na spolucestu. Termin asi jako
Petra: konec brezna/zacatek dubna.
mej se
Ahojte…
chci vyrazit od října na delší cestu…
Zatím mám představu takovou…
Kyrgystan, Tajikistan, Pakistan, Indie, Nepál a pak se uvidí…možná dál…Thajsko, Laos a tak dále…
Hledám nějakého parťáka na cesty…nejlépe pořádného chlapa, abych se s ním nemusela bát :D….
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.