Ahoj!
Hledám spolucestovatele/ku do Nepálu 2012 v období půlka října až polovina listopadu. Chtěl bych navštívit oblast Everestu. Lukla, Bc Everest, Cho la, Gokyo, zpět přes Renjo Pass a vesnici Theme. Měl by někdo zájem přidat se na tento trek???
Hľadám partnera na pomerne náročný cca.25 dňový trek cez
Horné Dolpo. Doteraz som okrem prechodov cez Slovenské Rudohorie, Malú Fatru, Srážovské Vrchy, Veľkú Fatru, Západné Tatry a iné robil Horný Mustang 10 dní, Solukhumbu 30 dní, Annapurny 10 dní, Uttarakhand a Sikkim
30dní a treky v Britskej Columbii.
Termín: od druhej polovici apríla 2012
Ahoj,
na Cho la bych taky ráda a za rok by to mohlo být ideální. Chci se podívat pod Everest, spojit to i s trekem v Tibetu a pár dní strávit ve Lhase.
Pokud to vidíš stejně, budu ráda za mail:
le**************@gm***.com
Hezký den,
Lenka
Ahoj,
já bych měla taky docela zájem, dostat se do Himalájí je můj sen, jen není s kým. Za rok bych to viděla jako naprosto ideální.
Jak vidím diskuzi zde, bylo by nás víc a víc hlav víc ví i vymyslí…a to se může hodit;)
Zdravím Hanko!
Pokud máš zájem vyrazit, tak mi napiš na email ja**********@ce*****.cz, zde se můžeme domluvit více!
Honza
ja by som mal zaujem v tom obdobi. chcel by som ist klasicky everest BC trek z lukly ale rad by som to spojil aj s vystupom na nejaky trekkingovy 6000+ vrchol./island peak alebo mera peak/ casovo by som si to predstavoval cca 30dni. tie vrcholy co som spomenul niesu nijak technicky narocne.len treba mat particne vybavenie. tak ak by bol zaujem mozme sa dohodnut. to********@gm***.com
Ahoj, ja hledam spolucestovatele..tedy spoluletce. Chci pristi rok do NEpalu na mesic-dva…a nechci letet sama. Mohla bych se pridat?..hezky den. Erika
Ahoj, pokud se strefíme do termínu, tak určitě. Více se můžeme domluvit na emailu.
Honza
Ahoj, je to tam moc pěkný. Byl jsem tam loni.
Pokud budeš potřebovat radu, tak se ozvi. A nebo kontaktuj rovnou mého kamaráda z Katmandu. Má tam malou levnou cestovku pro případné sehnání levných nosičů, letenek do Lukly, permitu, atd. Většinu věcí si tam ale zařídíš sám a nepotřebuješ ani utrácet za knižní průvodce. Když by jsi mu psal, tak mu řekni, že máš kontakt od Drahose z Czech Republic, vyjde Ti vstříc.
Jmenuje se Rajan Karki.
wa*********@ya***.com
Ahoj letíme do Kathmandu v dubnu na 30dnu,chtěli bychom okolo Kailasu a pak se toulat po Nepalu.Pradíš?Díky
ahoj drahoši, tvuj přispěvek je asi to co hledám. S kamarádem vyjedeme asi druhý týden v dubnu 2012 na 4 týdny do nepálu, samo bez cestovky a docela by mě zajímalo jak ta země funguje at nestrávíme pul dovči byrokracií. Máme teoreticky v plánu letět do lukly pak patrně nějaký masakr trek a po cestě zpět výšlap asi na Meru. Myslíš, že by nám to ten tvuj kamarád byl schopen za rozumnou cenu sehnat (myslím permit na trek a asi vstup do NP) a my si to pak v kathmandu jen někde vyzvedli? dej prosím vědět, díky , Pavel
PS: jinak pokud by se někdo chtěl přidat, pište na pa********@po**.cz , myslíme spíš na opravdu těžký tak 3týdenní trek a nějakej pěknej trekovej kopec po cestě
Ahoj.
Byl jsem tam loni.Klasika Lukla-Kalla Patar.
Ale datum bych volil až začátkem listopadu.Někdy do 5-10.listopadu je tam možnost deštu(monzun).My to měli od 12.11,.V noci trochu zima(lodge),ale přes den od Namche Bazar,azuro.:-)
čau, 8.4.2012 přistáváme v KTM, jedeme do Jiri, pak trek do Namche, přes Renjo La, Cho La do BCE, pak eventuleně zvažujeme možná na Island peak, a pak klasikou zpět do Lukly a odtud 3.5. odlet do KTM. Jsem dva kluci, kdyby se chtěl někdo přidat, napište, P
Ahoj,
pred mesicem jsme se vratili od Everestu, tak se muzete naladit tady: http://www.hoka.tachov.org
Klidne se ptejte, kdyz budu vedet poradim.
HoKa
ahooj,
tak na konci března začátkem dubna 2012 bych chtěla letět do New Delhi a tak nějak procestovat Indii-Agra Jaipur a pak to nasměrovat směr Nepál a podívat se na Himaláje,.. nechcete se někdo přidat?
Kato ja bych se přidala ale jen na ten Nepál, v Indii na těch místech jsem byla před rokem. Tak nápis jestli mas zájem.
Ahoj, do Nepálu odchádzame 16.3.12 návrat 11.4.12, plán trek okolo Anapurny, zvyšné dni podľa dohody…Pridáš sa? m.*****@sz*.sk
Zdravím. Pro další zájemce, termín naší cesty směr Nepál, oblast Everestu je od 27.10. do 24.11.12. Pokud máte někdo zájem se připojit, pište na email. Honza.
Ahoj, zájem by byl, ale nemám žádnou zkušenost (myslím s Nepálem a takovýmhle cestovánm…), ty už jsi tam byl?
Ahoj!
Pavel: zkušenost mám jen s horami v Evropě. Nepál bych navštívil poprvé. Proto tento relativně méně náročný trek. Lehká dostupnost ubytování, stravy a přítomnost dalších cestovatelů v případě potíží.
Lubo: pokud bych nesehnal někoho na Everest trek (tak do začatku příštího roku) uvažoval bych o Upper Dolpo!