Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Hledám výpomoc do hotelu na severu Itálie na přípravu snídaní, prostírání, roznášení obědů a úklid jídelny. Zaměstnanecký poměr na dobu určitou květen-září. Přednostně mám zájem o uchazeče z úřadu práce, italština výhodou.
Zkušenosti čtenářů
martins
Zdravím! Jsem na ÚP a přemýšlím vycestovaní za prací do zahraničí. Já tu pracuji bokem jako kondiční trenér a přítelkyně je šikovná kadeřnice, dceři jsou dva roky. Chceme se v životě někam pohnout a něco poznat a jsme schopní dělat cokoliv, vždy pečlivě a svědomitě. Jediný problém je italština ale problém snad jen v začátcích. Kdyby byl zájem o naše ruce, můj mail je sc************@gm***.com
martins
Zdravím! Jsem na ÚP a přemýšlím vycestovaní za prací do zahraničí. Já tu pracuji bokem jako kondiční trenér a přítelkyně je šikovná kadeřnice, dceři jsou dva roky. Chceme se v životě někam pohnout a něco poznat a jsme schopní dělat cokoliv, vždy pečlivě a svědomitě. Jediný problém je italština ale problém snad jen v začátcích. Kdyby byl zájem o naše ruce, můj mail je sc************@gm***.com
Lucie
dobry den, jsme par v evidenci na up. v kvetnu chceme vycestovat.
DEKUJI ZA REAKCI;608 811 820
Fortunata
Lucie:
Děkuji Lucie za Vaši nabídku. Personál v našem hotelu tvoří většinou ženy, které jsou ubytované ve společném pokoji. Pro smíšený kolektiv nemám bohužel ubytovací kapacitu 🙁
cb
Fortunata:
Dobrý večer. Jsem italka žijící v čechách. Italsky umím plynule. Loni v létě jsem v pracovala jako servírka v Pise. Měla bych zájem o tuto práci pro sebe a pokud by bylo možné i pro mou kamarádku. Ona se základy italštiny a ma praxi za barem a obsluhou na rautech. Prosím o více informací do mailu. Cl******@se****.cz
Fortunata
cb:
Psala jsem Vám mail, ale nevím, zda Vám došel, nemám od Vás odpověď. Napište mi prosím na vy***********@em***.cz
. Děkuji.
Lucie
Fortunata:
Dekuji za odpoved!
Peter
Dobry den
Mohol by som vycestovat ihned, skusenosti a prax v hotelierstve mam priamo z Ostrova Ibiza v Spanielsku. V pripade ma mozete kontaktovat na mail pe**********@ho*****.com
Dakujem
Dobry den, jeste pridavam mail: ma******@ce*****.cz
Predem dekuji za odpoved..
David
Dobrý den, měl bych zájem o tuto práci. Prosím, o více informací. ds*******@se****.cz
Nati
Dobry den, mela bych o praci zajem, jsem na up. Prosim o vice info do mejlu: n.*********@at***.cz
Zdravím,jsem na ÚP a přítelkyně chce seknout s práci.Chceme vycestovat někam za prací … Znalosti Angličtiny + přítelkyně má mnoho zkušeností v kuchyni v zahraničí.Prosím o více informací na mail. wo***@vo***.cz
Fortunata
Michal a Zuzka:
Děkuji Michale za Váš zájem. Personál v našem hotelu tvoří převážně ženy, které jsou ubytované ve společném pokoji. Pro smíšený kolektiv nemám bohužel ubytovací kapacitu.
Eva
Dobry den, mam zajem o vasi pracovni nabidku. Prosim o podrobnejsi info. Domluvim se
anglicky. Italsky se doucim :). Mam jeste kamaradku kucharku. Dekuji.
mohla byste mi, prosím, zaslat bližší informace? Italsky se domluvím. Mail: an*****@se****.cz
Děkuji Bára
Lenka
Dobrý den,
měla bych zájem o bližší informace. Momentálně jsem na ÚP, loňské léto jsem pracovala v Řecku v restauraci, takže zkušenosti mám. Tady je můj email: l.*******@gm***.com
Děkuji Lenka
Fortunata
Lenka:
Děkuji Lenko za zprávu. Posílám Vám další informace mailem.
Peter
Dobry den, mal by som zaujem o pracu a chcel by som sa opytat ci je este aktualna, prax v hotelierstve mam, pracoval som v Spanielsku na ostrove Ibiza pre hotelovu spolocnost. Mohli by ste mi poslat blizsie informacie ? Moj mail je pe**********@ho*****.com
Dakujem
Fortunata
Peter:
Dakujem Peter za vas zaujem. Personal v nasom hoteli tvoria vetsinou zeny, ktoré su ubytovane v spolocnej izbe. Pre zmiesany kolektiv nemam bohuzial ubytovanie.
Beata Pugrova
dobrý den,prosím o bližší info. Italštinu ovládám perfetně. Zajímá mě plat a jak je to s ubytováním a jídlem. Mám 36 let a nemám žádné závazky které mě drží v České Republice. Grazie
Eva Mohamed
Zdravim, jsem na UP, mela bych zajem..nemam problem vyjet .. je moznost i pro pary?
Klára
Dobrý den, měla bych zájem o nabízenou pozici. Na úřadu práce však nejsem, jsem studentka. Budu velice ráda když mi i tak odepíšete s případnými dalšími informacemi. Děkuji
Giovanni
Dobrý den, psal jsem e-mail, ale pro jistotu dávám vědět i sem.
Měl bych o práci velký zájem. Jsem veden na ÚP.
Jsem z italsko-české rodiny, domluvím se plynně italsky, anglicky a zvládám základy NJ a FJ.
Je nabídka aktuální? Prosím o info na bo************@gm***.com
Giovanni
Jsem z italsko-české rodiny, domluvím se plynně italsky, anglicky a zvládám základy NJ a FJ.
Je nabídka aktuální? Prosím o info na bo************@gm***.com
mám zájem o sezonní práci v Itálii a jsem na ÚP. Pár měsíců jsem žila v Itálii takže se italsky domluvím. Je vaše nabídka ještě aktuální? Předem děkuji
Zdravím! Jsem na ÚP a přemýšlím vycestovaní za prací do zahraničí. Já tu pracuji bokem jako kondiční trenér a přítelkyně je šikovná kadeřnice, dceři jsou dva roky. Chceme se v životě někam pohnout a něco poznat a jsme schopní dělat cokoliv, vždy pečlivě a svědomitě. Jediný problém je italština ale problém snad jen v začátcích. Kdyby byl zájem o naše ruce, můj mail je
sc************@gm***.com
Zdravím! Jsem na ÚP a přemýšlím vycestovaní za prací do zahraničí. Já tu pracuji bokem jako kondiční trenér a přítelkyně je šikovná kadeřnice, dceři jsou dva roky. Chceme se v životě někam pohnout a něco poznat a jsme schopní dělat cokoliv, vždy pečlivě a svědomitě. Jediný problém je italština ale problém snad jen v začátcích. Kdyby byl zájem o naše ruce, můj mail je
sc************@gm***.com
dobry den, jsme par v evidenci na up. v kvetnu chceme vycestovat.
DEKUJI ZA REAKCI;608 811 820
Děkuji Lucie za Vaši nabídku. Personál v našem hotelu tvoří většinou ženy, které jsou ubytované ve společném pokoji. Pro smíšený kolektiv nemám bohužel ubytovací kapacitu 🙁
Dobrý večer. Jsem italka žijící v čechách. Italsky umím plynule. Loni v létě jsem v pracovala jako servírka v Pise. Měla bych zájem o tuto práci pro sebe a pokud by bylo možné i pro mou kamarádku. Ona se základy italštiny a ma praxi za barem a obsluhou na rautech. Prosím o více informací do mailu.
Cl******@se****.cz
Psala jsem Vám mail, ale nevím, zda Vám došel, nemám od Vás odpověď. Napište mi prosím na
vy***********@em***.cz
. Děkuji.
Dekuji za odpoved!
Dobry den
Mohol by som vycestovat ihned, skusenosti a prax v hotelierstve mam priamo z Ostrova Ibiza v Spanielsku. V pripade ma mozete kontaktovat na mail
pe**********@ho*****.com
Dakujem
Dobry den, jeste pridavam mail:
ma******@ce*****.cz
Predem dekuji za odpoved..
Dobrý den, měl bych zájem o tuto práci. Prosím, o více informací.
ds*******@se****.cz
Dobry den, mela bych o praci zajem, jsem na up. Prosim o vice info do mejlu:
n.*********@at***.cz
Zdravím,jsem na ÚP a přítelkyně chce seknout s práci.Chceme vycestovat někam za prací … Znalosti Angličtiny + přítelkyně má mnoho zkušeností v kuchyni v zahraničí.Prosím o více informací na mail.
wo***@vo***.cz
Děkuji Michale za Váš zájem. Personál v našem hotelu tvoří převážně ženy, které jsou ubytované ve společném pokoji. Pro smíšený kolektiv nemám bohužel ubytovací kapacitu.
Dobry den, mam zajem o vasi pracovni nabidku. Prosim o podrobnejsi info. Domluvim se
anglicky. Italsky se doucim :). Mam jeste kamaradku kucharku. Dekuji.
Dobrý den,
mohla byste mi, prosím, zaslat bližší informace? Italsky se domluvím. Mail:
an*****@se****.cz
Děkuji Bára
Dobrý den,
měla bych zájem o bližší informace. Momentálně jsem na ÚP, loňské léto jsem pracovala v Řecku v restauraci, takže zkušenosti mám. Tady je můj email:
l.*******@gm***.com
Děkuji Lenka
Děkuji Lenko za zprávu. Posílám Vám další informace mailem.
Dobry den, mal by som zaujem o pracu a chcel by som sa opytat ci je este aktualna, prax v hotelierstve mam, pracoval som v Spanielsku na ostrove Ibiza pre hotelovu spolocnost. Mohli by ste mi poslat blizsie informacie ? Moj mail je
pe**********@ho*****.com
Dakujem
Dakujem Peter za vas zaujem. Personal v nasom hoteli tvoria vetsinou zeny, ktoré su ubytovane v spolocnej izbe. Pre zmiesany kolektiv nemam bohuzial ubytovanie.
dobrý den,prosím o bližší info. Italštinu ovládám perfetně. Zajímá mě plat a jak je to s ubytováním a jídlem. Mám 36 let a nemám žádné závazky které mě drží v České Republice. Grazie
Zdravim, jsem na UP, mela bych zajem..nemam problem vyjet .. je moznost i pro pary?
Dobrý den, měla bych zájem o nabízenou pozici. Na úřadu práce však nejsem, jsem studentka. Budu velice ráda když mi i tak odepíšete s případnými dalšími informacemi. Děkuji
Je nabídka aktuální? Prosím o info na
bo************@gm***.com
Je nabídka aktuální? Prosím o info na
bo************@gm***.com
Děkuji
Dobrý den,
mám zájem o sezonní práci v Itálii a jsem na ÚP. Pár měsíců jsem žila v Itálii takže se italsky domluvím. Je vaše nabídka ještě aktuální? Předem děkuji
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru