Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Nabízím ANNUAL PASS – vstup do NP USA – platí do 4/2020
Petra
Ahoj. Prodám Annual Pass America the Beautiful, který opravňuje ke vstupu do všech národních parků USA. Volné políčko pro jeden podpis. Platnost celých 10měsíců! Čili do 4/2020 včetně. Cena 1100 Kč. Možnost odběru Přerov, Prostějov.
Zkušenosti čtenářů
ANAVI
Mám kartu do NP s účtenkou ze 3.5.2019, platnost do konce května 2020. Obě políčka pro podpis prázdná. Cena 1000 kč, po návratu ji prodáte za podobnou cenu. tel 736541501
Antony36
Prodám Annual Pass America the Beautiful platný do Března 2020, účtenka a jedno volné místo na podpis kartičky.
Osobní předání Okolí Ostravy. Cena 800Kč .
V případě že chcete navštívit 2 národní parky je cena za kartičku rentabilní. My navštívili, Bryce canyon, Zion, Grand Canyon, Sequoia tady už se kartička vyplatitla.
Kartička se vztahuje na 1 auto a 4 osoby.
Prodám Annual Pass Amerika the Beautiful, platný do 03/2020. Jedno volné políčko na podpis.
Ososbní předání v Praze, cena 900,- Kč. ji***@ce*****.cz
Antony36
Prodám Annual Pass America the Beautiful platný do Března 2020, účtenka a jedno volné místo na podpis kartičky.
V případě že chcete navštívit 2 národní parky je cena za kartičku rentabilní. My navštívili, Bryce canyon, Zion, Grand Canyon, Sequoia tady už se kartička vyplatitla.
Prodám Annual Pass s platnosti do konce dubna 2020. Jedno políčko pro podpis volné. K zaslání kamkoliv po ČR. Cena včetně poštovného 700Kč.
Email: al******************@gm***.com
TC
Prodám Annual pass do amerických národních parků. Je platný do května roku 2020. Pass má jedno podpisové pole volné. Osobní předání Ostrava, Kelč,Valašské Meziříčí,Rožnov pod Radhoštěm či někde po trase. ge*****@po**.cz
Mám kartu do NP s účtenkou ze 3.5.2019, platnost do konce května 2020. Obě políčka pro podpis prázdná. Cena 1000 kč, po návratu ji prodáte za podobnou cenu. tel 736541501
Pošli mi prosím na sebe kontakt na
dy******@se****.cz
an*****@em***.cz
Prodám Annual Pass Amerika the Beautiful, platný do 03/2020. Jedno volné políčko na podpis.
Ososbní předání v Praze, cena 900,- Kč.
ji***@ce*****.cz
an*****@em***.cz
Uz jsem te nahlasil.
https://www.nps.gov/aboutus/contactus.htm
!-)
Prodám Annual Pass s platnosti do konce dubna 2020. Jedno políčko pro podpis volné. K zaslání kamkoliv po ČR. Cena včetně poštovného 700Kč.
Email:
al******************@gm***.com
Prodám Annual pass do amerických národních parků. Je platný do května roku 2020. Pass má jedno podpisové pole volné. Osobní předání Ostrava, Kelč,Valašské Meziříčí,Rožnov pod Radhoštěm či někde po trase.
ge*****@po**.cz
CENA 500-KČ
Jsem z Ostravy,
je platný i v květnu???
Díky
S
Jsem z Ostravy,
je platný i v květnu???
Díky
S
Dobrý den, máte ještě k prodeji annual pass?
pokud ano prosím o kontakt 736204495,
kk*@ce*****.cz
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Playa del Carmen
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru