USA

Nabízím ANNUAL PASS – vstup do NP USA – platí do 4/2020

Petra

Ahoj. Prodám Annual Pass America the Beautiful, který opravňuje ke vstupu do všech národních parků USA. Volné políčko pro jeden podpis. Platnost celých 10měsíců! Čili do 4/2020 včetně. Cena 1100 Kč. Možnost odběru Přerov, Prostějov.

Zkušenosti čtenářů

ANAVI

Mám kartu do NP s účtenkou ze 3.5.2019, platnost do konce května 2020. Obě políčka pro podpis prázdná. Cena 1000 kč, po návratu ji prodáte za podobnou cenu. tel 736541501

Antony36

Prodám Annual Pass America the Beautiful platný do Března 2020, účtenka a jedno volné místo na podpis kartičky.
Osobní předání Okolí Ostravy. Cena 800Kč .

V případě že chcete navštívit 2 národní parky je cena za kartičku rentabilní. My navštívili, Bryce canyon, Zion, Grand Canyon, Sequoia tady už se kartička vyplatitla.
Kartička se vztahuje na 1 auto a 4 osoby.

Jirka
Antony36:

Pošli mi prosím na sebe kontakt na

dy******@se****.cz

Antony36
Jirka

Prodám Annual Pass Amerika the Beautiful, platný do 03/2020. Jedno volné políčko na podpis.
Ososbní předání v Praze, cena 900,- Kč.

ji***@ce*****.cz

Antony36

Prodám Annual Pass America the Beautiful platný do Března 2020, účtenka a jedno volné místo na podpis kartičky.

Osobní předání Okolí Ostravy. Cena 800Kč .

V případě že chcete navštívit 2 národní parky je cena za kartičku rentabilní. My navštívili, Bryce canyon, Zion, Grand Canyon, Sequoia tady už se kartička vyplatitla.

Kartička se vztahuje na 1 auto a 4 osoby.

an*****@em***.cz

informer
Antony36:

Uz jsem te nahlasil.
https://www.nps.gov/aboutus/contactus.htm

Antony36
informer:

!-)

Alice

Prodám Annual Pass s platnosti do konce dubna 2020. Jedno políčko pro podpis volné. K zaslání kamkoliv po ČR. Cena včetně poštovného 700Kč.
Email:

al******************@gm***.com

TC

Prodám Annual pass do amerických národních parků. Je platný do května roku 2020. Pass má jedno podpisové pole volné. Osobní předání Ostrava, Kelč,Valašské Meziříčí,Rožnov pod Radhoštěm či někde po trase. 

ge*****@po**.cz

CENA 500-KČ

Simona
TC:

Jsem z Ostravy,
je platný i v květnu???
Díky
S

Simona
TC:

Jsem z Ostravy,
je platný i v květnu???
Díky
S

Karel Kvita
TC:

Dobrý den, máte ještě k prodeji annual pass?

pokud ano prosím o kontakt 736204495,

kk*@ce*****.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: