Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Hleda se vypomoc na leto 2015, na pozici cisnik/servirka/pomocnik kuchyne. Restaurace se nachazi v oblasti Katalanska. Podminkou je vlastnictvi NIE!!
Zajemci nas mohou kontaktovat na uvedeny email 🙂
Zkušenosti čtenářů
martin knob
Dobry den,mel bych zajem,mam praxi pohostinstvi.
Michael
Dobrý den, mám 10 let praxi jako číšník/barman, domluvím se anglicky. Je možnost i dlouhodobé práce?Rád bych do Španělska vycestoval s ženou a dítětem. Děkuji
Mám praxi s touto prací z hotelu na Mallorce, chtěla bych zažít znovu takové léto….šlo by to na dva měsíce? jelikož musím ke státnicím tak můžu jen červenec a srpen…
Dobry den,mel bych zajem,mam praxi pohostinstvi.
Dobrý den, mám 10 let praxi jako číšník/barman, domluvím se anglicky. Je možnost i dlouhodobé práce?Rád bych do Španělska vycestoval s ženou a dítětem. Děkuji
Mám praxi s touto prací z hotelu na Mallorce, chtěla bych zažít znovu takové léto….šlo by to na dva měsíce? jelikož musím ke státnicím tak můžu jen červenec a srpen…