Spolucestování Evropa

Na sever – léto 2014

Martin

Ahoj, hledám někoho, kdo by chtěl v létě vyrazit někam do Skandinávie nebo Skotska, tak na 14 dní. Pěšky, stopem, se stanem nebo klidně i na kole, do přírody a do hor. Zatím nemám konkrétní představu, ale rád bych se zase podíval někam na sever 🙂

Zkušenosti čtenářů

Tomáš

Ahoj Martine,
sever mě hodně láká, chtěl jsem s kamarádem podniknout buď Edinburg a odtud směr jih až do londýna přes nejzajímavější památky nebo výlet do Švédska či Finska. Příroda, hory, stan a kolo není žádný problém. Je mi 25 let, můžu se zeptat jaká jsi věková kategorie?

Martin
Tomáš:

Ahoj, úplně jsem to zapomněl napsat. Doplnil jsem to o příspěvek výš.

V Edinburgu i v Londýně jsem už byl, ale rád se tam podívám znova. Anglii a Skotsko znám poměrně dobře – hlavně z map 🙂 – a o to víc mě tam láká dál jezdit 🙂

Ve Švédsku nebo ve Finsku jsem ještě nebyl, ale určitě by to taky stálo za to.

Martin

Abych nezapomněl, je mi 23 a jsem z Prahy. Něco málo o tom, jak si představuju cestování, se dá najít u mě na blogu – http://martinmajer.wordpress.com/

Tomáš

Blog na první pohled moc nezaujme vzhledem, ale kvalita článků to skvěle vyváží. Líbí se mi tvůj pohled na cestování. Mám jednoho kamaráda, který by se přidal, kdyby jsme vymysleli nějaký konkrétní a zajímavý plán na léto.

Monika

Ahoj, já bych se také přidala 🙂 Email na me je mo************@em***.cz ….. je mi 23 a jsem z Prahy

Tereza

Koukám, že máte stejné plány, je to ještě aktuální? Já bych mohla srpen :)) kdyžtak at*****@se****.cz

Zuzana

Přátelé, na začátku července vyrážíme s kamarádkou na výlet po Norsku! Hledáme k sobě další dva spolehlivé lidi, kteří si chtějí tuto nádhernou zemi užít se vším všudy. Potřebujeme minimálně aby jeden z nich byl zkušený řidič. Výlet bude na 14 dnů, předběžná cena 25 000 kč na osobu. Tato místa navštívíme: ALESUND, BERGEN, DALSNIBBA, FANARKEN, FLOM, FOLKEMUSEUM, GALHOPIGGEN, GAUSTATOPPEN, GEIRANGERFJORD, GLITTERTIND, HEDDAL STAVE CHURCH, JOTUNHEIMEN, LAERDALL TUNNEL, LOM, MAURVAGEN, HOLMENKOLLEN, PREIKESTOLLEN, SOGNEFJELLSVEGEN, TROLL ROAD, URNES STAVE CHURCH, VALDALLCHURCH, VIGELANDPARK, VIKINGSHIP MUSEUM, VORINGFOSSEN, ! NORSKO ČEKÁ!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: