Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Zdravím,
začátkem března 09 bych rád vyrazil na dva měsíce směrem Myanmar, Laos a Kambodža. Pokud se našel nějaký pohodový parťák/parťačka i třeba na část cesty, tak nejsem proti. Honza
Zkušenosti čtenářů
Lenka
Ahoj Honzo,
mam neco podobneho v planu. Chtela bych tam byt asi od pol.ledna-zac.dubna. Mozna by tvoje prvni cast a moje druha polovina cesty daly spojit..? Zkusenosti z Asie mam. Odpoved potesi. Lenka
ahoj.jedu Thajsko,Vietnam,Laos od ledna do března 09.Pohodový cestovatel na část cesty vítán.
Lenka
pavla:
Ahoj Pavlo,
písni mi na e-amil, třeba se domluvíme. Část cesty společně by mně také vyhovovala. Zkušenosti s Asií mám. Děkuji Lenka le*****@da*********.com
jarda
Lenka:
Ahoj na přelomu března a dubna se chystám na cestu z Thajska do Kambodži, dále pak letecky do Malaysie a Singapuru, rád bych na cestě někoho potkal
Ahoj Honzo,
mam neco podobneho v planu. Chtela bych tam byt asi od pol.ledna-zac.dubna. Mozna by tvoje prvni cast a moje druha polovina cesty daly spojit..? Zkusenosti z Asie mam. Odpoved potesi. Lenka
Ahoj Honzo,
mozna bude nejrychlejsi komunikace pres e-mail..
le*****@da*********.com
Diky.L.
ahoj.jedu Thajsko,Vietnam,Laos od ledna do března 09.Pohodový cestovatel na část cesty vítán.
Ahoj Pavlo,
písni mi na e-amil, třeba se domluvíme. Část cesty společně by mně také vyhovovala. Zkušenosti s Asií mám. Děkuji Lenka
le*****@da*********.com
Ahoj na přelomu března a dubna se chystám na cestu z Thajska do Kambodži, dále pak letecky do Malaysie a Singapuru, rád bych na cestě někoho potkal
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.