Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Léto, Mongolsko a 3týdny… nějaké ty off-road tripy, klidně nějaké to stopování a kemování 🙂 plán není jasný, vše na domluvě, zpátky vlakem/stopem… kdo se přidá?
Ahoj,
rád se dozvím více a možná se i rád přidám 😉
Radek
Alena
přijedu z Kazachstanu někdy začátkem července 🙂 pak mám 3týdny, chci stihnout festák v UB kolem 12-14 července 🙂 a pak přes rusko domu, na par dni se zastavit u Bajkalu… 🙂
Lukas
Alena:
čau, na začátku července mi končí čínské vízum, ale rád bych se ještě chvíli toulal po asii a mongolsko vypadá na zajímavou zkušenost.
Miloš
Ahoj! 14. – 16. července budu v UB. Zatím nemám přesný plány, tak kdyby se nám podařilo se nějak domluvit skrze tuto stránku, tak můžeme něco společně podniknout. 17. se mám pak sejít s naším expedičním týmem a pojedeme s menší zajížďkou na Bajkal a přes Sibiř do Čech. 😉
Ahoj,
rád se dozvím více a možná se i rád přidám 😉
Radek
přijedu z Kazachstanu někdy začátkem července 🙂 pak mám 3týdny, chci stihnout festák v UB kolem 12-14 července 🙂 a pak přes rusko domu, na par dni se zastavit u Bajkalu… 🙂
čau, na začátku července mi končí čínské vízum, ale rád bych se ještě chvíli toulal po asii a mongolsko vypadá na zajímavou zkušenost.
Ahoj! 14. – 16. července budu v UB. Zatím nemám přesný plány, tak kdyby se nám podařilo se nějak domluvit skrze tuto stránku, tak můžeme něco společně podniknout. 17. se mám pak sejít s naším expedičním týmem a pojedeme s menší zajížďkou na Bajkal a přes Sibiř do Čech. 😉
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.