Hledám nekonfliktní cestovatelku nebo cestovatele na poznávací zájezd od CK Livingstonem.Zájezd mají na stránkách. Délka zájezdu je 16 dní od 28.9.2014. Ještě je několik volných míst.Nechce se mi doplácet jednolůžák. Jsem 52 nekonfliktní,veselý,tolerantní, nekuřák. Bydlím v Mladé Boleslavi. V případě zájmu pište na
pr**************@se****.cz
a zanechte tel.číslo,určitě zavolám. Jirka
cena?
64900 Kč
http://www.livingstone.cz/zajezdy/katalog/afrika/reunion/
ahoj, já chápu, že každý máme jiný styl cestování, já s CK nejezdím, ale nejen proto, že mám svobodu rozhodování, ale i proto, že nás minulý rok tato dovolená Mauricius – Reunion – podotýkám na měsíc, i s půjčeným autem stála polovinu.
Ta cena je uvedena včetně letenky. To jste asi včetně letenky za polovinu neměli. Je ale fakt, že je to jen na 16 dní.
ahojky, sem bych ráda jela koncem roku, tak kdyby se chtěl někdo přidat, nejlépe nějaká holka, tak písněte 😉
Cauves a jak to vypada s cenou letenek na konci roku?
Cauves a jak to vypada s cenou letenek na konci roku?
ahoj, podívám se co píšeš…rád bych vyrazil na Reunion – Mauricius mezi 10.10. a 24.10….nechceš jet? Jirka
Minulý týden jsem se z Réunionu vrátila a jsem úplně nadšená!!! Pokud by vás zajímaly ceny + nějaké ty tipy, tak jsem je sepsala do svého článku. Nebudu to sem kopírovat, ale můžete kliknout níže. Užijte si to!!! Je tam opravdu báječně!!!:) Lucka
http://www.luckycesta.cz/cestovatelske-tipy-reunion/
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
JEMEN – Skrytá perla Orientu
Zimní dobrodružství v evropských horách: Průvodce pro náročné turisty
Kambodža: od genocidy Rudých Khmerů až po ráj digitálních nomádů
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.