Spolucestování kamkoliv

MAURICIUS – REUNION 28.9.2014

Jirka

Hledám nekonfliktní cestovatelku nebo cestovatele na poznávací zájezd od CK Livingstonem.Zájezd mají na stránkách. Délka zájezdu je 16 dní od 28.9.2014. Ještě je několik volných míst.Nechce se mi doplácet jednolůžák. Jsem 52 nekonfliktní,veselý,tolerantní, nekuřák. Bydlím v Mladé Boleslavi. V případě zájmu pište na

pr**************@se****.cz

a zanechte tel.číslo,určitě zavolám. Jirka

Zkušenosti čtenářů

Jana

cena?

bneu

ahoj, já chápu, že každý máme jiný styl cestování, já s CK nejezdím, ale nejen proto, že mám svobodu rozhodování, ale i proto, že nás minulý rok tato dovolená Mauricius – Reunion – podotýkám na měsíc, i s půjčeným autem stála polovinu.

bneu:

Ta cena je uvedena včetně letenky. To jste asi včetně letenky za polovinu neměli. Je ale fakt, že je to jen na 16 dní.

ahojky, sem bych ráda jela koncem roku, tak kdyby se chtěl někdo přidat, nejlépe nějaká holka, tak písněte 😉

Marky

Cauves a jak to vypada s cenou letenek na konci roku?

Marky

Cauves a jak to vypada s cenou letenek na konci roku?

jirka j

ahoj, podívám se co píšeš…rád bych vyrazil na Reunion – Mauricius mezi 10.10. a 24.10….nechceš jet? Jirka

Lucka

Minulý týden jsem se z Réunionu vrátila a jsem úplně nadšená!!! Pokud by vás zajímaly ceny + nějaké ty tipy, tak jsem je sepsala do svého článku. Nebudu to sem kopírovat, ale můžete kliknout níže. Užijte si to!!! Je tam opravdu báječně!!!:) Lucka

http://www.luckycesta.cz/cestovatelske-tipy-reunion/

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: