Spolucestování Afrika

Maroko, srpen 2019

Patrik

Ahoj,
rozepíši se ve zkratce a případné dotazy zodpovím v soukromé zprávě. Hledám zájemkyni, zájemce (popř. skupinku lidí – ovšem do určitého počtu).Cílovou destinací je Maroko a to začátkem srpna. V této zemi jsem již individuálně cestoval a tak zkušenosti určitě jsou. Hledám někoho, koho baví nejenom lenošit, ale také poznávat místní kulturu, architekturu, historii, objevovat dosud nezvyklé věci,… Mám zde také pár přátel a konkrétně s jedním (který byl také naším hostitelem) jsem domluvený na vícedenním cestováním s jeho automobilem. Podrobnější dotazy zodpovím v soukromé zprávě.Podmínky:- přibližně stejný věk (mně 25);- respektování místní kultury;- schopnost ujít alespoň pár kilometrů;- hledat kompromisy, nevyhledávat důvody, proč něco nejde, nebo proč se nechce (najít vždy alternativu);- nebýt zvyklý pouze na luxus;- být tolerantní;- …;
Dovolená je také určitě odpočinkem (a vše záleží na domluvě). Nutnou podmínkou je osobní setkání, abychom zvážili, zda si budeme rozumět.
Budu se těšit, ahoj! 🙂
e-mail:

Pa*****@se****.cz

Zkušenosti čtenářů

ahoj

Ahoj,
psala jsem ti na mail ale nepřišla mi žádná odpověd. Je tento inzerát ještě platný nebo sis už někoho našel? Eva 40

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: