Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, 23.7. odlétáme z Prahy přes Varšavu a Istambul do Kuala Lumpur (24.7. přílet) máme v plánu půjčit si auto a procestovat pevninu + ostrovy Penang a Perhentian pokud by se někdo chtěl přidat budeme jen rádi. Ondra a Monika 26let.
Ahoj, teda až teď mě napadlo kouknout se na diskuzi 😀 trochu zpoždění…no tak to bychom mohli dát v K.L. srázek? :-)písněte na příp. na mail: mo*****@se****.cz
Ahoj, teda až teď mě napadlo kouknout se na diskuzi 😀 trochu zpoždění…no tak to bychom mohli dát v K.L. srázek? :-)písněte na příp. na mail: mo*****@se****.cz
Petra
Monika:
Zdravím, pokud by jste se stavovali v Cameron Highlands, stavte se na kus řeči (Hill Top tours and Travels – hned vedle Starbucks), ráda uvidím krajany 🙂
Petra
Ahoj Petro, tak jsme úspěšně našli mechový prales, pobyli na jahodové farmě a ochutnali čaje….děkujeme za rady a fajn poklábosení:-)uteklo to jako voda, ale moc se nám líbilo.Monika a Ondra
Petra
Monika:
Jsem ráda, že se vám tu líbilo 🙂
Mějte krásný podzim.
Petra
cau , mi taky odlitame 23.7 z prahy do kuala lumpur ….me je 26 🙂
Ahoj, teda až teď mě napadlo kouknout se na diskuzi 😀 trochu zpoždění…no tak to bychom mohli dát v K.L. srázek? :-)písněte na příp. na mail:
mo*****@se****.cz
Ahoj, teda až teď mě napadlo kouknout se na diskuzi 😀 trochu zpoždění…no tak to bychom mohli dát v K.L. srázek? :-)písněte na příp. na mail:
mo*****@se****.cz
Zdravím, pokud by jste se stavovali v Cameron Highlands, stavte se na kus řeči (Hill Top tours and Travels – hned vedle Starbucks), ráda uvidím krajany 🙂
Petra
Ahoj Petro, v Cameron Highlands budeme od 30.7. do 2.8., tak se stavíme moc rádi :-)Budeme ubytováni v Brinchangu, ty jsi v Tanah Rata nejspíš?
Ahoj Petro, tak jsme úspěšně našli mechový prales, pobyli na jahodové farmě a ochutnali čaje….děkujeme za rady a fajn poklábosení:-)uteklo to jako voda, ale moc se nám líbilo.Monika a Ondra
Jsem ráda, že se vám tu líbilo 🙂
Mějte krásný podzim.
Petra
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
JEMEN – Skrytá perla Orientu
Zimní dobrodružství v evropských horách: Průvodce pro náročné turisty
Kambodža: od genocidy Rudých Khmerů až po ráj digitálních nomádů
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.