Ahoj,
Jedu do Makedonie na stáž a samozřejmě nehodlám sedět celou dobu ve Skopje. Chystám se někam na týden na konci května, spíš lehkou postmoderní potulku než drsné treky, v průběhu stáže občas nějaký výlet, a potom začátkem srpna na něco většího. Na ten srpen plánuju vyrazit s někým místním na hranice s Albánií a vyjednat výstup na Koráb, detaily průběžně upřesním.
Nejsem žádný drsný horolezec s extra výbavou, spíš chronický tulák, nocležník pod mosty evropských metropolí a nájemník v ovčích ohradách. Něco ale vydržím a pár kopců mám za sebou.
Takže pokud se v inkriminovaném období chystáte něco podniknout nebo se chcete přidat, neváhejte mě kontaktovat!
el************@se****.cz
A kdy tam budeš na stáži? Jinak na Korab se pokud vím leze počátkem září organizovaně pod dohledem ozbrojených sil. Dej vědět. Radek
Stáž mi začíná 1.června a končí 31.července.
O tom zářijovém termínu jsem už slyšela, ale údajně to jde za určitých podmínek i jindy. Dál jsem to nezjišťovala, na místě bude víc času a prostoru.
Ahoj, ja se chystam v pulce srpna na navstevu do Strugy, to uz je do Albanie kousek, treba bychom mohly aspon neco zorganizovat spolecne.Jinak pokud budes chtit s necim pomoci nebo poradit, pokud budu vedet rada ti podam informace.