Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, od března do konce roku mám volno a rád bych se věnoval lezení a cestování. Skalky, skály, hory, velehory, lezení, chození, Evropa, Asie, Amerika. Mám pár idei ale nebráním se jakémukoliv návrhu. Dej vědět máš-li podobný záměr.
Zkušenosti čtenářů
Honza
Ahoj Martine.Mám taky spoustu času a rád bych ho strávil převážně na horách.Je mi 44.Můj mail RN**@se****.cz
. Tak dej kdyžtak vědět a něco třeba zkusíme.Arco,Dolomity,Chamonix,Tatry …. Honza
Ahoj kluci, ráda bych zkusila víc lezení venku, třeba nějaká Itálie nebo Chorvatsko. Nicméně jsem v pracovním procesu..kdybyste plánovali víkendovku nebo maximálně týden, ráda se přidám:-)
Jana
Ahoj, ráda bych někam v dubnu/květnu vyjela, aspoň na prodloužený víkend do Arca/Cereda, nebo na týden Francie (Tarn, Oriperre..), spíš na sportovky (lezu kolem 6-7). Je mi 36, můžu vzít auto. Takže kdyby měl někdo podobný plán, taky se hlásím.
Ahoj Martine.Mám taky spoustu času a rád bych ho strávil převážně na horách.Je mi 44.Můj mail
RN**@se****.cz
. Tak dej kdyžtak vědět a něco třeba zkusíme.Arco,Dolomity,Chamonix,Tatry …. Honza
Ahoj kluci, ráda bych zkusila víc lezení venku, třeba nějaká Itálie nebo Chorvatsko. Nicméně jsem v pracovním procesu..kdybyste plánovali víkendovku nebo maximálně týden, ráda se přidám:-)
Ahoj, ráda bych někam v dubnu/květnu vyjela, aspoň na prodloužený víkend do Arca/Cereda, nebo na týden Francie (Tarn, Oriperre..), spíš na sportovky (lezu kolem 6-7). Je mi 36, můžu vzít auto. Takže kdyby měl někdo podobný plán, taky se hlásím.
Ahooj rada by som sa pridala:) napis mi na mail viac info
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Berlín si připomene 35 let od pádu Zdi
Obřízka a kříž – kultura a náboženství keňských Samburů
Monika Benešová: Sama až na Mount Everest
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru