Spolucestování Amerika

léto na Havaji, červen-červenec 2012

Petr

Jsem svobodný kluk a hledám touto cestou sympatickou přítelkyni pro společně strávené léto na Havaji, konec června a červenec 2012, několikatýdenní putování po ostrovech Hawaii, Maui, Oahu, Molokai a Kauai. Foto potěší.

Zkušenosti čtenářů

Ivca

Proc si vybiras ty nejteplejsi mesice?Tam umres vedrem.Ja tam byla v unoru a bylo to akorat tak prijmeny.A podruhy v dubnu a to tam uz zacali bejt poradny vedra.Jsi blazen tam jet v lete kdyz tam muzes jet v kteroukoliv rocni dobu.

jana
Ivca:

ahoj, ja bych o te Havaji mozna uvazovala. ale urcite nemuzu v cervnu. tak kdyztak napis na ja****@ne****.cz
jana

Petr
jana:

Ahoj Jani, je škoda že nemůžeš letět v červnu, ale budu tam i v červenci tak pokud bys měla čas a chuť cestovat v červenci na Havaj tak by to bylo fajn, já budu v červnu v Kalifornii a poslední týden v červnu budu odlétat na Havaj, už mám koupenou letenku. Pokud bys tedy měla zájem na Havaj v červenci letět napiš mi prosím datum a místo příletu a také kolik týdnů bys cestování po Havaji mohla věnovat. Od 4.července budu na ostrově Maui a pak mám v plánu navštívit ještě několik dalších ostrovů. Zkoušel jsem Ti psát na e-mail který máš ve vzkazu uvedený, ale vrátilo se mi to jako nedoručitelné. Budu se těšit na odpověď a hezký den přeji. Petr

Petr
Petr:

Nevím jestli se v mých příspěvcích zobrazuje moje e-mailová adresa, kdyžtak napiš na: Qo***@se****.cz

Terka
Petr:

Ahoj,zvazuji hawai v podobnem terminu jako ty.. Budu tez v kalifornii do 6.6. pak jsemmela v planu jizni ameriku,ale asi to nevyjde kvuli ockovani,tak premyslim o nahradnim planu..a hawai me laka.. Do kdy si v kalifornii,ze bychom se mohli videt a probrat to.. Terka

Petr
Ivca:

Jenže já tam nemůžu jet v kteroukoliv roční dobu, prostě mi to tak vychází, zrovna na léto, už mám koupený letenky a zarezervovaný auto a s časem odletu a už to nechci měnit, krom toho si nemyslím že je Havaj v létě nesnesitelná, sice jsem tam ještě nebyl, ale hodně jsem o tom četl a mám za to že klima je tam celoročně příjemné, ani moc horké ani chladné, prostě tak akorát na příjemné lážo plážo a sem tam nějaký ten výšlap na sopku, apod. Jsem přesvědčen že to tam bude v červenci fajn…

Dana
Petr:

Ja tam byla na prelomu cervna a cervence a rozhodne tam vedro nebylo,diky vetriku z pacifiku tam bylo kolem max 26, navecer jsme museli do mikin. Spis tam ale hrozi, ze tam bude casto prset, ale i na to se dat zvyknout. Stastnou cestu.

Linda
Petr:

cau, byla jsem tam 2 tydny v cervenci 2009 na ostrovech oahu a maui a a az tak vedro tam nebylo. Maui je jeden z „nejvetrnejsich“ ostrovu sveta a je opravdu nadherny na prirodu. Uzij si to tam! 🙂

Petra

Ahoj, strávit červenec na Havaji byl přesně můj plán na letošní léto, který prozatím moc nevychází… můžem si napsat na emailu Pe***@ce*****.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: