Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Zdravím vsechny, hledám na leto nějakého spolucestovatele…. Rada bych odjela tak na 2mesice (červenec – srpen) do Anglie za praci ( brigadou) … Spíše prace ve meste, nez farmy a sběr kdečeho 🙂 vse by se jeste zařídilio!
Zkušenosti čtenářů
Adam K.
Ahoj, klidně bych jel. Chtěli jsme s kamarádama původně na farmu sbírat jahody, ale nevyšlo nám to. Práci bych bral jakoukoli alespoň malinko relevantní mým schopnostem. Napiš mi na mail nějáké informace, popřípadě kontakt, ať se můžeme domluvit :).
S pozdravem
Světoběžník 😀
Eliška
Ahoj jsem take pro jsem naplno rozhodnuta odletet!!!! a shanim super lidi a partu abych v tom nebyla sama napiste mi na email :)) ju*****@se****.cz
David
Hned bych šel do toho také něco sháním 🙂 a samotnému se mi nechce radči mít jistotu ve více lidech 🙂 napiš mi na email: sl******@se****.cz
Ahoj, klidně bych jel. Chtěli jsme s kamarádama původně na farmu sbírat jahody, ale nevyšlo nám to. Práci bych bral jakoukoli alespoň malinko relevantní mým schopnostem. Napiš mi na mail nějáké informace, popřípadě kontakt, ať se můžeme domluvit :).
S pozdravem
Světoběžník 😀
Ahoj jsem take pro jsem naplno rozhodnuta odletet!!!! a shanim super lidi a partu abych v tom nebyla sama napiste mi na email :))
ju*****@se****.cz
Hned bych šel do toho také něco sháním 🙂 a samotnému se mi nechce radči mít jistotu ve více lidech 🙂 napiš mi na email:
sl******@se****.cz
🙂
Taky uvažuju o UK a ráda pojedu s někým 🙂
ka********@se****.cz
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru