Ahoj, chtěla bych na prázdniny 2015 jet do Ameriky (přes Work and travel USA). Není tady někdo, kdo by se chtěl přidat? Budu moc ráda, když se ozvete 🙂
Ahoj Martino,
chtěli bychom taky s přítelkyní odjet na léto do USA. Chtěli jsme už tento, ale tento rok nám to nevyšlo. Jakou dobu, už tu sháním po netu, nějakou diskuzi, ve které schání lidi sebou. Rádi by jsme se k Tobě připojili, neboť nechceme jet sami a bude to naše první cesta do USA. Pokud máš zájem, rádi pojedeme, napiš na můj email a napíšem si – ho********@em***.cz
Ahoj Honza
Ahoj, taky plánuji jet 🙂 Zatím k sobě nikoho nemám, chtěla bych jet se Student Agency a pak procestovat Západ (národní parky, LA, SF,…) se zastávkou v NY. Pokud máte někdo podobný plány budu ráda když se ozvete 🙂
Ahoj, no presne takto isto znie aj môj plán :). Leto 2015 ísť cez WaT do USA (avšak ešte nemám vybranú agentúru a neviem ešte ani konkrétne akú prácu by som chcel ísť robiť) a potom precestovať západné pobrežie (LA¦, SF, LV, … a národné parky v okolí). Tiež by som veľmi rád videl aj NYC ak to bude možné. Zatiaľ sme dokopy traja, možno štyria… no to ešte úplne isté nieje. Teda, ja idem na 100%, ostatní sa ešte rozhodujú.
Ahoj 🙂 Taky ještě nejsem úplně rozhodnutá jakou agenturu a práci…Neustále pročítám různé recenze od lidí co tam už byli a každý doporučuje něco jiného. Studuji Angličitinu na VŠ, tak bych ráda někam, kde bych si ji opravdu procvičila 🙂
Poslal som ti mail.
já jedu nejspíš s SA, určitě chci pracovat na západě, zvažuju Yellowstone (nebo další parky) nebo Lagoon u Salt Lake City… někdo kdo má podobnej plán?:)
kamarádka byla letos v Yellowstone s SA a byla nadšená, takže o tom taky uvažuji 🙂 Pracovat chci taky určitě na západě.
mohla bys mi dát prosim na ni kontakt do mailu? shanim o tom veskery info, co nejcerstvejsi, takze by to bylo uplne idelani. kazdy misto a pozice ma pro a proti, takze to chce poradne zvazit:))
Ahoj Nikol, kdybys chtěla kartu na vstupy do NP tak ji prodávám za 900,-je platná do konce října 2015 Míša
Dobrý večer,
Já mám v plánu cestovat do Bostonu.. Ne za prací.. Problém je, že nesmím letět sama.. Kdy letíte ? Bylo by možné se s vámi dohodnout a letět s vámi alespon část cesty ?? Já bych chtěla na přelomu června a července ale je mi v podstatě jedno kdy…Moc děkuji za informaci..
Zdravím, mám v plánu jet na přelomu června/července nejlépe 27.6. v sobotu (ale je mi to jedno) do Bostonu. S jedním přestupem nejlíp v Německu nebo Švýcarsku. Nenajde se někdo kdo by chtěl v tu dobu jet také stejným směrem? Nechci cestovat sama. Budu moc ráda za jakékoliv ohlasy. Klidně i v jiná data..
Ahoj 🙂 Taky jsem o tomto programu přemýšlela, když tak mi napiš a můžeme to prodiskutovat, jestli máme společné zájmy. 😀
Pujcte si autobus a jedte vsici dohromady. Cim vic vas bude spolecne tim hur sezenete praci ale zato muzete spat v autobuse…
Určitě v létě jedu, asi s SA…do Yellowstonu nebo Lagoon Parku se některý z Vás nechce?
Ahoj, byl jsem takhle už 4x na léto v USA jsem student VŠ. Tohle léto jedu znovu. Mám práci v campu CHI, WI a jezdím přes agenturu Camp leaders. Budu rád, když se někdo přidáte a bude nás víc Čechů v campu.
Ahoj neposlal bys mi vice info o tech kempech ? 🙂
ahoj, můžeš mi napsat o pozici v kempu více na lu******@se****.cz ? 🙂 vypadá to dobře
Taky plánuji jet Na Work and Travel USA v létě 2015 dělat třeba plavčíka, kamarádky a kamarádi dělali plavčíky jako tým na jednom bazénu a úplně super a pak projeli cca 5000 km autem aby procestovali Ameriku. Chtělo by to vyjet ve více lidech:) nechtěl by se někdo ke mě přidat? 🙂
Ahoj, pokud nemáte ještě práci na léto 2015, možná by vás mohla zaujmout práce plavčíka na východním pobřeží USA 🙂
Inspirace, jak by mohlo vypadat Vaše léto
http://vimeo.com/109970020
pro více informací a jakýchkoliv dotazů navštivte a lajkněte naši stránku!
https://www.facebook.com/PLAVCIKUSA
Caute ja chcem ist tiez do USA cez leto ak sa chce niekto pridat piste mail:) ( de******@gm***.com)
Je tu nekdo kdo by rad nejel sam na WaT? Puvodne jsem planoval jet sam ale ted sem tak trochu nerozhodnutej. Rad bych urcite pracoval na zapade, nejlepe SF a pak ten zapad i procestoval s pripadnou zastavkou na vychode po ceste do Cech.
Čau já bych se klidně přidal. Ale mohl bych jet až od 24.6.. Když tak napiš na můj email: Pa*******@se****.cz
Ahoj, mám úplně stejné plány…už jsem registrovaná u SA a vybírám pracovní pozici 🙂 Ráda bych buď na Z a cestou zpět zastávku v NY nebo naopak pracovat na východě a pak projet západ. Mohli bychom se nějak spojit 🙂
Ahoj Jani,
jsem taky registrovaná u SA a jedu na léto pracovat do Washingtonu, DC do Hard Rock Cafe, nejedeš tam náhodou také, nebo nevíš o někom kdo tam jede od studentky? Děkuju za info.
Zdravím,
jedu v létě do Washigtonu,DC nejede někdo taky? Hledám spolubydlící a parťáka 🙂
Ahoj, taky hledám parťáka na Work and travel, samotné se mi nechce, ale nerada bych si takovou příležitost nechala ujít. V USA jsem ještě nikdy nebyla.Nejraději bych pracovala 2-3 měsíce a pak cestovala. Lokalitu vyhlídnutou nemám. Angličtinu ovládám dobře. lu******@se****.cz
Ahoj 🙂 taky chci v létě do Ameriky, ale samotné se mi nechce… ale pořád váhám nad výběrem agentury a lokalitou, kam chceš jet?
Ahoj,
já taky hledám parťáka na Work and travel. Jsem studentka z Brna a chtěla bych 3 měsíce pracovat v USA a pak cestovat. Ráda bych pracovala blízko nějakého národního parku, protože chci chodit na výlety do přírody, ale klidně se přizpůsobím, pokud bude dobrá práce a ubytko. Anglicky umím málo.Na Work and travlu jsem ještě nikdy nebyla. Nejdříve bych mohla odjet 8.6.2015. Piště mi na mail mi*****************@se****.cz
Nabízím 1 volné místo v hotelu na pozici pokojská ve WA, Usa. Přes program work and travel, je nutné splnit požadavky programu. Více info na email.
ahoj, par lidi se tu zminilo o Lagoonu. Tohle misto by jsem moc nedoporucoval. Prace je hodne na slunicku a kdyz tak jedine prace u foodu.
Obecne bych vam doporucil najit si praci v nejake restauraci, tak aby jste meli dyska jinak se moc vydelat neda… 🙂
Zaverem WAT je dobry program a USA stoji za to zazit.
Ahoj, pokud máte pořád nejasnosti ohledně W&T, doplnili jsme náš loňský blog! https://plavcikvusablog.wordpress.com/
Nechystá se někdo jet do New Yorku-hledám spolucestující.
kr********@se****.cz
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s prací v hotelu nebo restauraci v Kalifornii?
Zadne zkusenosti nemam. Byla jsem u tety v Australii a tam je to jine.
Ahoj, bylo tu několik dotazů na cestování po západním pobřeží. Přijďte na povídání o tripech a NP západu.
Více informací zde: https://www.facebook.com/events/1570782693136994/?ref_notif_type=plan_user_invited&source=1
Zdravím,
měl bych dotaz pojedu na 7 týdnů do Kanady a pár víkendu postupne i zajet do USA když již estu mám zařízenou akorát, platí mi do roku 2016 mohu v klidu vyrazit do kanadu jen s pasem a estou do usa? Jde o to že na estě je napsano místo pobytu boston,MA přitom třeba budu v chicagu? diky za rady. Zkratka mi jde o to ze po-ct budu kanada a patek,sobota a nedeli budu celkem 5 tydnu chtet objet par mest v usa ale když zaktualizuju svoji estu tak tam chteji místo pobytu ale to se mi bude kazdyxm víkendem menit co s tim? diky
Nic není třeba aktualizovat. Já jsem jel do USA 4x na 1 Estu a nikoho to nezajímalo. Vyplníš akorát papír.
diky takze když mi plati do roku 2016 není třeba ani aktualizace?
Já jsem žádnou aktualizaci nedělal a pochybuju, že ji dělají jiní.
Dobrý den,
řeším stejný problém jak uveden výše- po roce poletím opět do USA respektive do kanady a víkendy plánuji do usa, ESTA tedy platí 2 roky že? A aktualizovali by jste si ji nebo ji nechali být?
Díky za vaše názory.
Petr
Ahoj Martino, s kamarádkou se také chystáme příští rok na Work and travel,zatím jsme pouze dvě, ale určitě by bylo super cestovat ve více lidech. Pokud se chceš nějak spojit a probrat podrobnosti, piš na da***@em***.cz