Spolucestování Evropa

Léto 2014-cestování dlouhodobě

Petra

Ahoj všichni cestovatelé, cestovatelky,

už dlouho mám v hlavě tu vše zabalit a vycestovat na delší dobu do ciziny i za cenu ztráty práce, utracení úspor… a kdy jindy to udělat, když to tak cítím a nejsem spokojená po duševní stránce, než skoro teď? Neřešit materiální jistoty, strach z neznáma, smutek atp. Samozřejmě nejet zcela na blind a trochu to proplánovat 🙂 Zatím Evropa, pak se uvidí…
Já, 28let, momentálně Praha se smysluplnými zájmy a morálními hodnotami a zájmem o ezoterické a duchovní směry.
Dříve než v létě nemohu, ale uvítám všechny, kteří rádi podniknout i víkendové túry a poznávání krás Čech a okolních států.
Jen vážní zájemci, co to mají v hlavě srovnané a ví zhruba do čeho jdou! 🙂 Nebráním se povídání v čajovně nebo u piva!
pe***************@se****.cz

Zkušenosti čtenářů

Katarina

Ahoj,rozmyslam, ze podniknem nieco podobne na styl neriesit materialne a ist kam chcem. Chcela by som walk trip po europe, co je aj dost financne nenarocne, pripadne stopom. Som sice zo Slovenska, ale myslim ze by sa to iste dalo. Ozvi sa mi, ak mas este zaujem nieco podobne podniknut. 🙂

Radek
Katarina:

Ahoj,
Mam podobne umysly jako ty a samotnemu se mi taky nechce..budu rad kdyz se mi ozves,popr.i kolegyne ze Slovenska.Jsem 29-lety pohodar z Moravy.
Qu*******@se****.cz

tom
Katarina:

ahoj Katko, ja som tiez zo Slovenska a rovnako by som rad niekam vypadol s tym, ze niekde ist pracovat a zaroven spoznavat krajinu.. tak ak by si mala chut niekam od noveho roka vypadnut, tak by sme mohli nieco poriesit.. 😉

Katarina
tom:

Tom, jasne, ze by sme mohli podniknut nieco 🙂 napis mi svoj mail alebo pripadne by sme sa nejako vsetci mohli dat dokopy na facebooku, aj Petra a Rene a doriesit to cele tam. 🙂

tom
Katarina:

ahoj katko.. tak tu je moj mejl: ad*******@gm***.com 🙂

René

zdravím,
tak někdy začátkem dubna plánuji cestu přes slovinsko, itálii do španělska ( cesta ještě není úplně doplánovaná ) zatím jsme 3 a další 2 se možná přidají . Chtěl bych jít cestu v klidu 20-50 km denně občas se někde třeba na 1-2 dny zastavit pokud se nám tam bude líbit a pak jít zas o kus dál ( cesta nemá stanovený nějaký časový limit až tam dojdem tak tam dojdem 🙂 ) Co se týká potravy rád bych využil co nejvíce přírodu ( bylynky,ryby,houby , ovoce atp) ale pokud by měl někdo zájem na nákup v obchodě tak to by též neměl být problém ( přeci půjdem po Evropě a do žádného města to nebude daleko i já bych si sem tam něco koupil ) spaní plánuji v hamace ale kdo chce tak si může vzít i stan . pokud by ještě někoho něco zajímalo tak napište tu nebo na email .

Petra

Ahoj René,
fajn plán, ale já osobně mohu až cca v půlce června… 🙁

René
Petra:

tak si myslím že by nebyl problém kdyby si se připojila někde dál, ale jak chceš 🙂

Tomáš
René:

Ahoj všichni, já se chystám na jaře vydat na cestu po Evropě na kole, pokud byste se chtěl někdo přidat, budete vítáni. Jinak souhlasím, že nejlepší by bylo setkat se někde u piva a probrat to naživo. T.

M.

Ahoj Petro,chtěla jsem sem napsat také inzerát a ty jsi mi absolutně vyfoukla slova 🙂 Máme snad jen jiné jméno….Tak by se to tu zbytečně opakovalo..no,možná bych mohla vypíchnout jen to, že miluju balkán,ukrajinu a muziku,ráda zpívám a hraji trochu na kytaru a akordeon,tak kdyby chtěl někdo veselého spolucestovatele…m.

Praha

Ahojky M.:-) nezanechala jsi žádný kontakt a tady opravdu nic mos komunikace. Na mail nic nechodí a je třeba se pořád sem koukat.
Jinak popovídání o všech cestovatelských plánech u piva beru. Praha relativně kdykoliv 🙂

U mě ohledně delšího cestování připadá v úvahu až ten červen, případně jen víkendy…

Petra

Ahojky M.:-) nezanechala jsi žádný kontakt a tady opravdu nic mos komunikace. Na mail nic nechodí a je třeba se pořád sem koukat.
Jinak popovídání o všech cestovatelských plánech u piva beru. Praha relativně kdykoliv 🙂

U mě ohledně delšího cestování připadá v úvahu až ten červen, případně jen víkendy…

Petra

Ahoj René,

písni mi prosím na mail (viz výše), jak, na jak dlouho, orientačně kdy kde to vidíš. Možná bychom se s Katy připojily….
Díky.

aja

Ahoj všichni diskutující 🙂 Ráda bych se k někomu přidala.. Cestuju stopem a velice nízkonákladově (mám zčásti projetý Španělsko + nějaký kratší výlety) Pokud ještě někdo z Vás nemá nikoho do dvojky (přecejen je to ve dvou lepší), budu ráda, když se ozvete na mail aj****@vo***.cz. Jsem svobodomyslný člověk s chutí do života, nebráním se novým věcem a ráda poznávám fajn a podobně smýšlící lidi 🙂 Aja (26)

aja

na fb jsem jako Ája JeTu , snad Vás neodradí moje úvodní foto, všem nám snad bylo jednou 16 a seznamovali jsme se s alkoholem každej po svým 😀

Iveta

Ahoj, koncem července/začátkem srpna se chystám na cestu po zemi do Asie. Ráda bych se stavila na pár dní v Rumunsku, Bulharsku a dále pak chci pokračovat do Turecka a Íránu. Moje představa je asi tak dva týdny v Bulharsku a dva v Rumunsku. Zatím nic nemám dopodrobna promyšlené, ale spíš to vidím na nějaký trek. Cestuji nízkorozpočtově a ráda uvítám milou společnost.

Iveta, 25let

Petra

Ahoj Ivet, nezlob se, ale tebou zmiňované země mě nelákají…

Petra

Ahojky všem duchaplným cestovatelům,

hledám, hledám, stále hledám:)lidičky nebo i jen človíčka na dlouhodobé cestování, kluk, holka, je to jedno… stačí, když sladíme své plány, zájmy a témata k hovoru na cesty… Vše je o domluvě – lokality, odjezd,…, proto se nebojte napsat, zajít posedět a popovídat. Je jedno, jestli se na cestách jeden den povezeme jen vlakem, druhý den ujdeme 50km, další utratíme nějaký peníz v dobré restauraci…, není to o výkonech přece. Ani já nemám příliš zkušeností, ale už dál nechci váhat a čekat s odjezdem, že budu spokojenější někde, kde nejsem…

pe***************@se****.cz

Petruco

Ahoj Petro rád se přidám k cestě po Evropě nebo i dál.
Zkušenosti mám Evropa, Kanada, Mexiko, Kuba, Emiráty, Trinidad a Tobago a další.
Petr (39)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: