Spolucestování kamkoliv

léto 2013 – vypadnout kamkoliv mimo ČR

Janika

Zdravím všechny pohodové cestovatele 🙂
Nějakou dobu si hraju s představou vycestovat mimo ČR na dobu přibližně jednoho měsíce. Nejvíce mě láká Francie, ale nebráním se ničemu.. Jde mi jen o to, poznat svět a na chvíli se cítit volná. Je tady někdo s podobnou představou? Přivítám i jakékoliv zkušenosti s cestováním – zatím jsem zažila jen dovolené s cestovkami, tak je pro mě každá rada dobrá 😉

Zkušenosti čtenářů

Honza

Ahoj. Plánuji na příští rok poutní cestu z Osla pěšky do Trondheimu. Je to 650km dlouhá procházka po Norsku, nádhernou přírodou s krosnou na zádech. Spaní ve stanu a občas v poutnické ubytovně. Prostě na měsíc vypustit od všedního života a starat se jen o to, co jíst, co pít a kde spát. V případě zájmu rád podám bližší info.

Janika
Honza:

Ahoj, Honzo,
to nezní špatně. Jak si vlastně tu trasu představuješ? Máš už to nějak podrobněji promyšleno nebo je to zatím v zárodku? 🙂

Gábina
Honza:

Ahoj Honzo, něco takového co plánuješ se mi opravdu líbí. Máš to už nějak blíže promyšlené?

Honza
Gábina:

Zatím je tento nápad v zárodku. Přeci jen je to až za 11 měsíců 🙂 Nápad absolvovat tuto cestu jsem dostal minulý měsíc, když jsem se vrátil ze Svatojakubské cesty a zjistil, že vlastně takovéto cestování, kde člověk neřeší žádné nedůležité věci mě vlastně strašně baví. Bližší informace o této pouti: http://www.ultreia.cz/jine-svetove-poute/evropske-dalkove-poutni-trasy/oslo-trondheim-katedrala-nidaros/

Milena Faltusová
Honza:

Ahojky Honzo,
o cestě sv. Olafa přemýšlím celé léto. Kdybys měl pár dobrovolníků a ochotu mě vzít s sebou (příští rok mi bude 67), byla bych moc ráda. Do Santiaga jsem dorazila 2x – poprvé z Le Puy (vlastně l.cesta byla z Le Puy do Moasacu), další rok jsem došla z Moasacu do Santiaga a před dvěma lety pak z Lisabonu. Začala jsem chodit až v důchodu, protože v pracovním procesu nebyla šance. Jestli se mi aspoň ozveš, budu moc ráda.
Zdraví a zdraví přeje Milena

Zdeněk
Milena Faltusová:

Ahoj jsme dva a chystáme se v březnu do Anglia za prácej, tak jestli někdo chce může se připojit můj email

si*****@se****.cz

Vendy
Honza:

Ahoj, poprosila bych tě o bližší info o té tvé cestě v zárodku 🙂 Nápad se mi moc líbí..mám dobrodružnou povahu a ráda bych něco takového příští rok podnikla 🙂 mail

ve*********@se****.cz

Vendy
Honza:

Ahoj, poprosila bych tě o bližší info o té tvé cestě v zárodku 🙂 Nápad se mi moc líbí..mám dobrodružnou povahu a ráda bych něco takového příští rok podnikla 🙂 mail

ve*********@se****.cz

Lucie

Ahoj Jani, mám to stejně jako ty 🙂 a kdy bys chtěla vyrazit? Francie mě tedy úplně neláká, ale kdo ví 🙂

Janika
Lucie:

Ahoj Luci, mě Francie láká hrozně moc, ale je pravda, že na severu je to taky krásné (znám jen z fotek).. jakou bys měla představu ty? Taky hodit batoh na záda a chodit po horách nebo bys chtěla spát po hotelích a penzionech a poznávat města a místa?

Kuba

Ahoj lidičky, chtěl bych vyrazit na 3 měsíce v létě 2013 do Anglie pracovat v hotelu. Už jsem tam před dvěma roky 3 měsíce dělal a nedám na to dopustit. Perfektní peníze, super lidi a Anglie je celkově skvělá země. Hledám parťáka, co by do toho šel se mnou. 🙂

Petr
Kuba:

Zdar Kubo, také plánujeme s přítelkyní v příštím roce jet někam do Anglie, mohl by si prosímtě napsat něco více o tom kolik se tam dá vydělat a jaké tam jsou podmínky? Také jak je vlastně náročné sehnat tam nějakou dobře placenou práci, díky Petr.

Petr
Kuba:

Ahoj Kubo, hledáme s kamarádem brigádu v Anglii na léto 2013, máš už něco vyhlídlého, nebo teprve hledáš? Jaké tam byly finanční podmínky? Myslím, že přidat se k tobě by možná i šlo. Napiš. Dík.

Kristýna
Kuba:

Ahoj Honzo,
taky bych chtěla vypadnout do Anglie, víš o nějaké brigádě ?

Bára
Kuba:

Ahoj Kubo, já bych do toho šla! 🙂 napiš mi na mail:

ba************@gm***.com

, jestli pořád ještě někoho sháníš! 🙂

Martina
Bára:

Ahoj Kubo, já bych byla taky rozhodně pro 🙂 Jsem ted už 3. měsícem v Belgii a jsem moc spokojená. V Anglii jsem byla před 14 dny jen na týden, ale neuvěřitelně mě to tam nadchlo. Takže v létě bych tam rozhodně chtěla za nějakou prací. Tak jestli ještě někoho scháníš, tak mi kdyžtak prosím napiš na email

K.********@se****.cz

Zuza
Martina:

Ahojda, taky bych ráda ne léto na 2 měsíce vycestovala chtěla ybch zlepšit angličtinu a něco vydělat nevíte někdo o něčem?

Ressa
Kuba:

Ahoj,

taky plánuji jet příští léto někam pracovat, ale jen na 2 měsíce. Myslíš, že je to reálné? Kdes sehnal tuto práci?
Děkuji

Patricie Vitoušová
Kuba:

Ahoj, můžu se zeptat, jak si sehnal tu práci v hotelu ? Děkuji

Káťa

Ahoj, letošní prázdniny jsem celé strávila ve Skotsku a bylo to skvělé! Příští prázdniny bych opět vyjela někam do zahraničí:Francie, Španělsko atd. Nevíte někdo o nějaké brigádě?:) Děkuju

Pepa

Ahoj Jančo,
předpokládám, že nesháníš brigágu, nýbrž tu Francii s batohem na zádech. Byl jsem tam 3x a chci znovu. Máš nějaký konkrétní tipy? Zatím nezávazně, pokud by dopadlo, beru auto na přesuny. Mimo to mám ještě v plánu na příští rok nějakou ferratu a Monte Rosu. Tento víkend 13. – 14.10. jedu prolézat rokle v Broumovkách. Chce se někdo přidat?

aneta

Ahojky taky bych chtěla cestovat do zahraničí, o prázdninách na jeden měsíc abych si vydělala pár korun, zdokonalila se v jazyce a na chvíli byla volná

Evita

ahoj lidi,
ráda bych o prázdninách vypadla tak na tři měsíce do zahraničí, nejraději do USA, dva měsíce pracovat, měsíc cestovat po národních parcích. moc se mi nechce to zařizovat s nějakou agenturou, raději jedu sama na sebe. nemáte někdo s něčím podobným zkušenosti? ocenila bych jakékoliv rady či typy.
předem díky

pokud budete mit holky zajem vycestovat poznavat zahranici a i pracovat ozvete se na

pr**************@em***.cz

seriozni nabidka a proto prosim o to same jen zajemce :)) diky za pochopeni 🙂

ZDENĚK

Ahoj.
Sháním s kamarádem nějakou brigádu v zahraničí, nejlépe do anglie nebo švýcarska(tam byla jeho segra a prý super), nevíte o něčem? nemám s tím žádné zkušenosti tak moc nevím jak to chodí. ocenil bych každou radu:)
Díky

Evita
ZDENĚK:

ahoj, pokud máš zájem o brigádu ve velké británii, koukni na stránky anglickysen.cz – jsou tady kontakty na ovocné farmy po celém ostrově

Gábina

Ahoj,
ráda bych jela v létě za prací, cestováním a zábavou do zahraničí. Na zemi mi tolik nezáleží,ale líbilo by se mi někde u moře. Nechci jet sama a proto se ptám, kdo má ten stejný cíl:) V případě zájmu písněte na

je****@ce*****.cz

Gábi

Ahoj,
jsme s kamarádkou (obě 22) dvě nadšený veselý a ztřeštěný holky. Chceme vypadnout na celej červenec- prostě vidět svět, zažít dobrodružství, poznat lidi a místa. Nemáme zatím konkréktní představu kam, ale víme, že nechcem podepsat cestouvní smlouvu a ležet na pláži. Chceme někam dál a vidět víc. Záleží na domluvě se všemi, co se přidají.
Dáme dohromady víc lidí?? 🙂

Gábi
Gábi:

Mail je:

in*********@se****.cz

Zdeněk95
Gábi:

Ahoj. Mám nabidku odjet v cervnu na brigadu do skotska na sezonni prace na farme. Bylo by to na cely cerven, melo by vam byt aspon 17. Nejsou to zadny velky penize ale melo by byt hodne volna, je to spis prijemne straveny cerven ve skotsku. Zatim jedu sam a shanim nekoho kdo by jel taky. Prida se nekdo? pokud mate zajem o blizsi informace napiste na mail:

ra*****@se****.cz

Cim driv se ozvete tim lepe.(letenky jsou levnejsi:))

Evca

Čaues, zdravím všechny. S přítelem se chystáme za prací někam ven, ale nemáme žádné zkušenosti.. Poradíte prosím nějakou seriózní agenturu? Nabízí se nám Recruitment, nevíte něco o této? Díky moc!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: