Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
leden nebo únor 2009 Cykloturistika na Tenerife + lanzarote ?
Tom
Ahoj ,
chtěl bych jet v lednu či únoru cca na 14 dní cykloturistit na kanárské ostrovy ( Tenerife nebo Lanzarote ) . Buď na těžko – levněji , nebo s ubytováním cca za 14 tsíc včetně letenky , polopenze , ubytování .
kdo se přidá ?
Tom
Zkušenosti čtenářů
LePa
ahoj,
povedlo se ti cestu uskutečnit? Měl bys nějaký plán trasy a tipy? chtěla bych zkusit Kanáry na kole. prosím, pošli mi případně na email. budu ti moc vděčná.
díky le*************@em***.cz
LePa
ahoj,
povedlo se ti cestu uskutečnit? Měl bys nějaký plán trasy a tipy? chtěla bych zkusit Kanáry na kole. prosím, pošli mi případně na email. budu ti moc vděčná.
díky le*************@em***.cz
Tomáš
LePa:
Ahojky ,
cesta se neuskutečnila . Tak snad příští rok 🙁
Ale teď plánuji další akci .
Info jsmem poslal emailem .
Tom
ahoj,
díky
le*************@em***.cz
ahoj,
díky
le*************@em***.cz
Ahojky ,
cesta se neuskutečnila . Tak snad příští rok 🙁
Ale teď plánuji další akci .
Info jsmem poslal emailem .
Tom