Ahoj všem, hledám spolucestovatelku na pohodové cestování na počátku roku 2010 do exotiky. Lákají mě země, kde je teplo – jako je Madagaskar ve spojený s Komorskými ostrovy, nebo ostrůvky Tonga, Fiji, Vanuatu, či asijské země Barma, Laos.
Cestování si představuji v pohodovém tempu, spojit koupání, chytání bronzu společně v kombinaci s valstním plánováním výletů, takl aby člověk něco o zemi poznal, podíval se na zajímavé památky, přírodu a odvezl si plno krásných fotek a zážitků.
Tak pokuď tě toto láká, neváhej a odepiš Marťasovi z Prahy. O nic nejde, fakt hledám jen holku, která má chuť, čas a nějakou tu korunu a nemá ským vyrazit.
Ahoj, take uvazuji o trech tydnech volna zacatkem roku 2010. Jen tech penez se u me nevyskytuje az tak moc, tak bych rada podnikla neco pokud mozno levnejsiho. Ahoj
Tak ahoj, no pokud máš jiné představy, tak napiš, uvidíme. Martin
Ahojky Martine, to zní teda lákavě, já bych jela;–)))))))klidně i teď(chicht). Tak dáme hlavy dohromady a začnem plánovat….pokud jo, tak napiš:
si*****@ce*****.cz
Poslal jsem ti e-mail, Martin
Ahoj Martine,
mám představu, že bych chtěla jet na 3 týdny na Blízký Východ. Chtěla bych jet v polovině prosince, tak pokud ti nevadí, že nebudeš trávit Vánoce a Nový Rok v ČR, ozvi se na mail a domluvíme se.
el****@se****.cz
Ahoj, hledám holku s baťohem nebo partičku,která by v
lednu či únoru 2010 jela směrem na Sri Lanku a do Indie. Nejlépe lidi z Prahy a okolí. Myslím, že je nutné se poznat. Já bych rád asi na měsíc. Prohřát tělo, něco vidět, koupat se. Honza
Pište na:
HO****@se****.CZ
Ahoj, nechystate se nekdo v prosinci na Madeiru na volno:) ? Uvitala bych partaka na hledani mist na prespani a spolecne poznavani tohoto krasneho ostrova. PS-stan beru s sebou:)
Ahoj,
já se chystám s kamarádem (možná i více) na Madeiru v lednu, na 9-14 dní.
Termín přibližně 22.-31.1.
Možná by ses mohla přidat… pokud ti nebude vadit, že nám je všem okolo 18 🙂
Jinak plánujeme spát pod širákem,cestovat volně a s radostnou myslí… jediná nevýhoda – letenky chceme kupovat na poslední chvíli,aby byly levné, tudíž je i možné, že nebudou 🙁
Pa, kdyžtak se ozvi na
be***********@ce*****.cz
Ahoj,
jestli je nabídka ještě aktuální, můžeš mi poslat bližší informace na mail? Chci se jet někam ohřát a u toho něco poznat a nafotit pár fotek. Díky
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.