Spolucestování kamkoliv

leden 2010 – volání dálek na 3 týdny

Martin Procházka

Ahoj všem, hledám spolucestovatelku na pohodové cestování na počátku roku 2010 do exotiky. Lákají mě země, kde je teplo – jako je Madagaskar ve spojený s Komorskými ostrovy, nebo ostrůvky Tonga, Fiji, Vanuatu, či asijské země Barma, Laos.
Cestování si představuji v pohodovém tempu, spojit koupání, chytání bronzu společně v kombinaci s valstním plánováním výletů, takl aby člověk něco o zemi poznal, podíval se na zajímavé památky, přírodu a odvezl si plno krásných fotek a zážitků.
Tak pokuď tě toto láká, neváhej a odepiš Marťasovi z Prahy. O nic nejde, fakt hledám jen holku, která má chuť, čas a nějakou tu korunu a nemá ským vyrazit.

Zkušenosti čtenářů

Dana

Ahoj, take uvazuji o trech tydnech volna zacatkem roku 2010. Jen tech penez se u me nevyskytuje az tak moc, tak bych rada podnikla neco pokud mozno levnejsiho. Ahoj

Martin Procházka
Dana:

Tak ahoj, no pokud máš jiné představy, tak napiš, uvidíme. Martin

Alexí

Ahojky Martine, to zní teda lákavě, já bych jela;–)))))))klidně i teď(chicht). Tak dáme hlavy dohromady a začnem plánovat….pokud jo, tak napiš:

si*****@ce*****.cz

Martin Procházka
Alexí:

Poslal jsem ti e-mail, Martin

Bára

Ahoj Martine,
mám představu, že bych chtěla jet na 3 týdny na Blízký Východ. Chtěla bych jet v polovině prosince, tak pokud ti nevadí, že nebudeš trávit Vánoce a Nový Rok v ČR, ozvi se na mail a domluvíme se.

el****@se****.cz

Honza

Ahoj, hledám holku s baťohem nebo partičku,která by v
lednu či únoru 2010 jela směrem na Sri Lanku a do Indie. Nejlépe lidi z Prahy a okolí. Myslím, že je nutné se poznat. Já bych rád asi na měsíc. Prohřát tělo, něco vidět, koupat se. Honza
Pište na:

HO****@se****.CZ

Karolina

Ahoj, nechystate se nekdo v prosinci na Madeiru na volno:) ? Uvitala bych partaka na hledani mist na prespani a spolecne poznavani tohoto krasneho ostrova. PS-stan beru s sebou:)

Barčí
Karolina:

Ahoj,
já se chystám s kamarádem (možná i více) na Madeiru v lednu, na 9-14 dní.
Termín přibližně 22.-31.1.
Možná by ses mohla přidat… pokud ti nebude vadit, že nám je všem okolo 18 🙂
Jinak plánujeme spát pod širákem,cestovat volně a s radostnou myslí… jediná nevýhoda – letenky chceme kupovat na poslední chvíli,aby byly levné, tudíž je i možné, že nebudou 🙁
Pa, kdyžtak se ozvi na

be***********@ce*****.cz

Vláďa
Karolina:

Ahoj,
jestli je nabídka ještě aktuální, můžeš mi poslat bližší informace na mail? Chci se jet někam ohřát a u toho něco poznat a nafotit pár fotek. Díky

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: