Ahoj,
plánujeme s přítelem na 5.2-25.2.2011 cestu: Laos (Luang Prabang) – Vietnam (Hanoi, Sapa, Halong, Saigon, Mekong) – Kambodža (Angkor Wat) – Thajsko (relax na Ko chang. Už ji máme takto naplánovanou s cestovní agenturou, tj. vsechny transfery (+přelety mezi jednotlivými zeměmi) + průvodce a ubytování vč. snídaně zajištěno. Pokud bychom byli 4, vyšlo by nás to levněji, nechcete se někdo přidat???
Ahoj ,rády se s kamarádkou přidáme, od které cestovky a za kolik?Prosím podrpbnějsí plán dovolené.dík simona
Ahoj ,rády se s kamarádkou přidáme, od které cestovky a za kolik?Prosím podrpbnějsí plán dovolené.dík simona
Ahoj Simono,
dej mi email a ja ti poslu detailní plan.
Zdravim
JItka
PS:jen upozorňuji, naše data se trochu změnila, odlet z Phy 29.1, návrat 17.2.
Jsme prave ve dvou v Kambodze. Dalsi plan je Laos a zpet do Thajska pred odletem koncem unora. Mozna se muzeme nekde potkat na cast cesty.Hodi se to nekomu?
Ahoj, v lednu cca tři týdny bych chtěl navštívit Laos, ale nemám s kým a samotnému se mně nechce. Můžu se přidat?
Ahoj, v lednu cca tři týdny bych chtěl navštívit Laos, ale nemám s kým a samotnému se mně nechce. Můžu se přidat?
jk****@se****.cz
Jaky je tvuj casovy plan?Pozemni hranicni prechod udeluje vizum poze na dva tydny.
Ahoj, v Luang Prabangu budeme 31.1.-2.2, pokud tam budete,muzeme se potkat….Jitka
Můžeš mi poslat víc info na mail:
mi****@ra****.cz
Ahojte,
chtel bych se zeptat, jestli by se nechtel nekdo ke me pridat na moji ceste Jihovychodni Asii, klidne treba pouze na cast cesty. Pojedu do Thajska, odtud do Laosu, dale do Vietnamu a jako posledni do Kambodze. Budu odjizdet zacatkem unora 2011. Pojedu individualne, takze pekne v pohode!! 🙂
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru