Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahojte cestovatele, dneska jsem si koupila letenky na Kubu v unoru za 13900 pres KLM a uvitala bych spolucestovatelku/e na tritydenni individualni cestovani, ubytovani bych resila na miste. Predem diky za zajem! Paja
Resit ubytovani namiste te muze stat dost penez.Mluvis Spanelsky nebo Anglicky.Jestli ano jdi na internet a do hledacku zadej _ Casa particular-. Tam si muzes zajistit ubytovani od Cuc8 az 30 za noc.Zajisti si dve nebo tri noci a pak se divej okolo. Good luck Steve
Ahoj Pajo,na kdy to mas? potrebovala bych aby to byl zdesacatek unora 1.-9.2. jsem na Floride takze je to kousek.
Veronika
Ahoj Pájo, já a můj kamarád (Brňáci, 27 let) letíme 27.2. – 13.3.2014 z Vídně a taktéž hledáme spolucestovatele, nejlíp španělsky hovořící 🙂 První dva dny bysme si asi dali rádi voraz někde v hotelu a pak procestovali (autem/busem) vše co půjde s nocováním v casas particulares. Who is in? su**************@gm***.com
Resit ubytovani namiste te muze stat dost penez.Mluvis Spanelsky nebo Anglicky.Jestli ano jdi na internet a do hledacku zadej _ Casa particular-. Tam si muzes zajistit ubytovani od Cuc8 az 30 za noc.Zajisti si dve nebo tri noci a pak se divej okolo. Good luck Steve
Ahoj Pajo,na kdy to mas? potrebovala bych aby to byl zdesacatek unora 1.-9.2. jsem na Floride takze je to kousek.
Ahoj Pájo, já a můj kamarád (Brňáci, 27 let) letíme 27.2. – 13.3.2014 z Vídně a taktéž hledáme spolucestovatele, nejlíp španělsky hovořící 🙂 První dva dny bysme si asi dali rádi voraz někde v hotelu a pak procestovali (autem/busem) vše co půjde s nocováním v casas particulares. Who is in?
su**************@gm***.com