Ahoj,
někdo na Kubu v srpnu? Cestování po ostrově od 1. do 19. srpna. Letíme s kamarádkou a rády uvítáme někoho do party :-).
To zní dobře. Podrobnější informace jako program, ubytování atd. by byly? Alespoň orientačně 🙂
Program teprve sestavíme, pokoušíme se sehnat nějaký čechy na Kubě, který by nám trochu poradili, co je nejlepší navštívit. Ubytování bysme řešily až na místě (dočetly jsme se o tzv. casa particular – nejsem si jistá názvem úplně, ale jde prostě o ubytování v rodinách). Kdyžtak se můžem domluvit po mailu, kde bych napsala podrobnosti – sc******@po**.cz ;-).
Hola todos,
odlítám na Kubu koncem června a budu tam až do konce února. Startovacím místem bude Havana, ale jinak budu cestovat všude možně. Rád se s váma potkám až dorazíte a dám rady nebo případně pomůžu s pobytem. V případě zájmu jsem v červnu k dispozici na konzultaci ohledně naplánování cesty.
To je velice příjemná zpráva, díky, určitě se na tebe obrátíme a přímo na místě se s tebou rády setkáme :-). Máš nějaký mail, na který bych se ti mohla ozvat? Můj viz výše.
Pardon, už ten mail vidím 🙂
Ahoj,
já se chystám na Kubu v prosinci, ale raději než sama, bych jela s někým dalším. Nebo spíše – potřebovala bych získat trochu větší jistotu, že je to bezpečné. Máte s tím někdo zkušenost? Díky 🙂
Ahoj,
já se chystám na Kubu v prosinci, ale raději než sama, bych jela s někým dalším. Nebo spíše – potřebovala bych získat trochu větší jistotu, že je to bezpečné. Máte s tím někdo zkušenost? Díky 🙂
Ahoj,
take uvazuji o Kube v Prosinci. Ty uz mas koupenou letenku?
To zní dobře. Podrobnější informace jako program, ubytování atd. by byly? Alespoň orientačně 🙂