Střední Amerika, Mexiko a Karibik

Kuba-podzim 2010

Lenka

Ahoj,
v listopadu se chystám zhruba na 3 týdny na Kubu, nepojedete tam někdo ve stejném termínu?
Lenka, 27 let

Zkušenosti čtenářů

Adri

Ahoj Lenko,
na Kubu bych se vydala moooc rada, slysela jsem, ze je to uzasne a bezpecne misto, takze 2 holky (ci vetsi parta)by tam byly snad v pohode. 3 tydny je doba akorat, problem je, ze mam cas max. do konce zari… pak uz zacinam pracovat a z toho uz se ustoupit neda. Myslis, ze by bylo z tve strany mozne vyrazit na Kubu v zari (cely mesic)? Koukala jsem na letenky, cena kolem 17tisic zpatecni, to jeste celkem ujde.
Adri (taky 27let)
Mail: as*********@gm***.com

petrag

Ahoj Lenko,
nechtěla bys prosím (pokud tedy opravdu pojedeš) odkoupit kubánské CUC, zbylo mi jich trochu více, než aby to nebyla škoda. Myslím, že se to i Tobě může hodit na začátek (fronty ve „směnárnách“ jsou minimálně na půl hodinu). Mohu předat kdekoli v Praze.

Kryštof

Ahoj Lenko,je to ještě aktuální?

Michal

Ahoj, mám dovolenou od 28.10. do 20.11. plánuju Střední Ameriku. V červnu jsem byl v Kostarice a teď mám v merku
buď Kubu nebo Guatemalu. Domluvím se výborně anglicky a
slušně španělsky. Na itineráři se rád dohodnu, ale v
zásadě chci poznat lidi, zvyky a přírodu..města ne, ty jsou všude stejný..takže cestovat místní dopravou a
bydlet v apartmánech podle Rough Guide či jiného průvodce
za rozumný peníze ( 20-30 USD za noc ) a měnit místo
tak každé 2-3 dny se přesunout jinam. V místě pak projet na kole, s tím mám dobrou zkušenost…Je mi přes 30 a cestování a focení )je pořád můj největší koníček..
V případě zájmu mě zkontaktuj přes email..

diana

Ahoj, pokud můžu zkusi poradit, procestovali jsem celou Kubu ve dvou před 3 lety. Letenky nám sehnala Kubánka mluvící česky na tomto odkazu:
Air Transport Solutions, Novodvorska 1010/14
CZ 142 01 Prague 4, Czech Republic
http://www.atsolutions.cz, cu****@at*********.cz
+420 266 315 933 tel , +420 266 315 935 fax
za letenky jsme dali cca 18.000 (v té době byly nejlevnější cca kolem 23tis a to z Havany do havany) a to jsme přiletěli do Snatiaga a odlétali z Havany, takže jsme se nemuseli vrace. SUPER! Kuba je bezpečné místo, ale s dopravou je to horší, na busy čekáte někdy i dlouhé hodiny a do některých NP se těžko dostanete. My půjčili auto, vyšlo dráž (i s nezbytným úplatkem) ale stálo to za to! Pokud chcete jezdit stopem či busem rezervujte si více času..Nádherná místa (Park El Nicho, Baracoa, Pinal de Río. (viňales).. Santa Lucia a mnoho dalších

Cubana
diana:

Děkujeme za příznivou referenci. Letenky na Kubu, po Kubě a přes Kubu po Karibiku nabízíme nadále. Máme i kubánská turistická víza. Kontakty sedí, těšíme se na další cestovatele. Nyní je Londýn-Kuba-Londýn za 7990 + taxy. Saludos.

Cubana
Cubana:

Od ledna 2011 fungují nové kontakty na kancelář Cubana. Telefon je 241 080 748, Fax 241 080 749, Skype atsolutions-letenky, Email cu****@at*********.cz. Adresa je K letišti 57, Praha 6. Letenky a víza na Kubu po celý rok.

diana

ještě co se týče ubytka – ideální je “ casa particular (ubyt. v soukromí)“ označuje se Modrým !A“ na dveřích levné a stejně(někdy i více) kvalitní jako apartmany a hotely. A má to nesmírnou výhodu, poznáte místní a dozvíte se spoustu věcí!!:-)

Cubana

Pro pravidelné lety z Londýna směr Holguin a Havana – PROMO TARIF – http://www.atsolutions.cz/Cubana-Londyn-7990-PROMO.pdf – k dispozici kubánská víza a letenky z Prahy přes Madrid, Řím a Paříž a mnoho dalšího.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: