Spolucestování Amerika

Kuba na kolech, jaro 2014

Petr

Ahoj,

hledáme nějaké dobrodružné cyklisty/cyklistky, kteří by rádi cca na 2–3 týdny s námi projeli Kubu. Předpokládaný termín je cca březen/duben 2014. Zatím jsme na to jen dva a rádi bychom jeli v nějaké větší partě, ale přemluvit někoho na takovou cestu je docela problém, tak doufáme, že se někdo přidá a nepojedeme sami.

V případě zájmu nebo jakýchkoliv otázek pište ideálně rovnou na email.

Díky 😉

Zkušenosti čtenářů

Dana

Ahoj Petře,
ta vaše plánovaná cesta vypadá zajímavě. Jen bych poprosila o ten email. V textu není a tudíž ho nevidím.
Díky,
Dana

Tomáš

Ahoj Petře,
Mohu poprosit o bližší informace?
-Kolik se plánuje cca denně ujet km(ptám se, abych nenarazil na nějaký „šílence“ kterým nebudu zvládat :)))
-Ubytování pod stanem nebo zastávky v hotelech?
-Doprava předpokládám letecky + kufr na kolo?
-Vaše věková generace?

Díky za odpovědi 🙂

Muj mail je: To******@se****.cz

Tom

Danina

Zdravim,

Me se ten napad taky libi a otazky mam v zasade obdobne jako Tom.
Diky za info 😉

Danina

Honza

Ahoj, můžeš mi zaslat info plánu cesty.Dík y Honza

Petr

Tak už máme jasno i ohledně termínu výpravy – odlet 20.3. a přílet 7.4. Letenky vychází zhruba na 18 a půl tisíc Kč na osobu. Letíme s Aeroflotem (mezipřistání v Moskvě :-)).

Pokud se najdou ještě nějací zájemci, prosím pište ideálně rovnou na pezetkocentrumcz (email je to i v odkazu u jména), pošlu vám podrobnější info.

Díky 😉

Petr
Petr:

V předchozím příspěvku mi diskuse spolkla tagy, korektní email na který pište pro více informací je:

pezetko[zavinac]centrum[tecka]cz

Díky.

Petr
Petr:

K vycestování je potřeba si zařídit vízum na Kubu – vyjde to na 750 Kč na osobu při osobní návštěvě kubánské ambasády v Praze (ulice Jinonická 14). Mají tam v pracovní dny denně od 8:30 do 11:30 kromě pondělí. S sebou je nutné mít pas a letenky (stačí potvrzení o koupi). Pozor, že za neosobní vyřízení (tedy když přinesete cizí pas, například kamarádův nebo přítelkyně) se platí o 750 Kč více, tedy 1500 Kč za osobu.

Katka

Ahoj, pošlete mi taky info do mejlu, prosím? Jsme 2 (F a M), máme rádi terén a momentálně hledám zemi, která by byla zajímavá pro kolo 🙂 díky K.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: