Střední Amerika, Mexiko a Karibik

Kuba na kole, únor 2011

Honza

Na konec února plánuji cestu na Kubu. Projet část na starém kole, prodat ho a pokračovat podle chuti stopem, busem atd. Raději více aktivně, nezávisle, spíše východ Kuby, poznávání hudby, kultury, lidí, focení. Byl jsem domluvený s parťákem, ale teď se cuká a já se svého snu nechci vzdát. Cestovateli, cestovatelko, ozvi se, ať můžeme začít plánovat! Honza. 27let.

Zkušenosti čtenářů

Honza

Parťák jede, jsme dva, letíme 17.2.-10.3. Přidáte se ještě někdo? Více info na emailu 🙂

Gabi
Honza:

Ahoj, Honzo, na Kubu se také chystám, ale až na podzim, nejspíš říjen. Gábina

lida

Na kubě jsme předloni měli s prodejem kol docela problémy. Měli jsme horáče, pravda, žádné poslední modely, taková střední třída. Největší zájem byl jen o pláště, baterky, odrazky, ale o kola moc ne. mysleli jsme, že se o ně místní budou rvát, ale naopak. Někde se nám i vysmáli co že to chceme prodávat modely. Nakonec jsme narazili na jednoho kubánce, který z nich byl paf a vzal obě kola najednou. Nevím, třeba jsme jen nenarazili na ty pravé kupce, snad budeš mít více štěstí.

Honza
lida:

Jsme zpátky, za kola jsme dostali pětinásobek pořizovací ceny z Aukra, koupit je chtěl skoro každý a byly to plečky. Příště znovu na kole, bylo to úžasný!! 🙂

lida
Honza:

tak to je síla, asi jsme nenarazili na ty „správný“ kupce.Kde jste je prodali, v Havaně?

Honza
lida:

Prodej jsme dohodli v Trinidadu s jedním taxikářem. Dal nám na sebe kontakt, adresu Havaně, kde jsme kola na konci cesty nechali a on si pro ně přijel. V Havaně jsme pak potkali další lidi, co by kola chtěli. Ale za vic nez 100 dolaru se asi prodat nedaji.

Gabi
Honza:

hmm, dobrej tip, my si ale spíš půjčíme auto a projedem to autem… třeba někdy příště s kolem vyrazíme 🙂

V

Cauteeee;)
Rada by som sa niekam vytratit na cely jul/ august, a laka ma hlavne talianasko ale v podstate mi to je je jedno kam. Rada by som ishla stopom a ubytko by sa rieshilo formou couchsurfingu;)

Chcel by sa niekto pridat?

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: