Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, v září bych se chtěla vydat na Krym a pořádně to tam poznat. Měla by to být kombinace přírody (nějaký přechod hor) a poznání. Všechno záleží na dohodě. Můžu v termínu 3.-30.9.2008 a rusky umím. Nechtěl by se někdo přidat? Míša (24, Brno)
Zkušenosti čtenářů
bogdan
možná bych jel, napiš jak si to přestavuješ. na můj e-mail dík čau
Petr
Ahoj, Před pár lety jsem byl na Podkarpatské Ukrajině a rád bych se do této zajímavé země podíval znovu. Ten Krym zní zajímavě, přechody hor miluju, v září mám celý měsíc čas. Uvažoval jsem o GR20 na Korsice, ale klidně bych jel na východ.Pošli mi prosím info na email. Petr 25, Praha
možná bych jel, napiš jak si to přestavuješ. na můj e-mail dík čau
Ahoj, Před pár lety jsem byl na Podkarpatské Ukrajině a rád bych se do této zajímavé země podíval znovu. Ten Krym zní zajímavě, přechody hor miluju, v září mám celý měsíc čas. Uvažoval jsem o GR20 na Korsice, ale klidně bych jel na východ.Pošli mi prosím info na email. Petr 25, Praha
Na Krymu jsem byl v roce 2004. Bylo to zajímavé, doporučuji. více na http://www.rusko.nazory.cz
Regi
Ahoj, možná bych se přidal. Pošli mi info na
st****@se****.cz
. Jarda 24, Praha.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru