Spolucestování kamkoliv

kolem světa 2016? :)

Verita

Ahoj cestovatelé,
najde se někdo komu není cizí vandrování, širák, stopování, couchsurfing, práce, místní kuchyně a užívání si života se vším všudy? 🙂
Hledám nějakého parťáka, co by se mnou vyrazil od příštího jara/léta (to by se pořešilo, dle dohody, očkování apod) vyrazil na cestu kolem světa? Zastavit, podívat, vydělat na další cestu a jet dál, třeba na rok či déle, záleží kde by se nám líbilo? Proč hledám už teď? Myslím, že by bylo dobré se poznat a vyrazit v létě nabo na podzim na nějakou cestu tu, po Evropě, aby se vidělo, že se na opačné polokoukli nazabijeme..:D
Myslím, že dost cestovatelských zážitků už mám, ale nebaví mě cestovat vždy samotná, je tu někdo takový? 🙂

Zkušenosti čtenářů

Jirka

Pěkné, a dobře napsané.

Nechaljsem ti zprávu na tvém blogu (jen teď nevím, který článek jsem ti „okomentoval“ :-D).

Tak se ozvi,

jinak hodně štěstí

Marek

ahoj, muzeme se domluvit na cestu kolem sveta. odkud jsi? sejdem se? marek, ostrava, 704454913,

ok***@se****.cz

Karel

Ahoj,,,

zni to super lakave a mam takowy plan uz hodne dlouho,,,jde o to ze rok 2016 je az moooc dlouha doba ,,,ja mam w planu zari a nebo rijen

Ivan

Ahoj,

bohuzel mi nevysla cesta na NZ. Chci konecne zazit poradny dobrodrustvi, puvodne jsem chtel uplne sam, ale preci jenom, ve dvou se to lepe tahne 🙂
S tripem po Evrope muzu jen souhlasit.
Bydlim v Praze.

S pratelskym pozdravem,
Ivan

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: