Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj v létě 2014 chci vyrazit na roční cestu kolem světa a raděj bych to podnikl s někým než sám :-).
Je to ještě dlouhá doba ale věřím, že to vyjde. Více o mně i mé cestě si můžete přečíst na
http://mitcharoundworld.blogspot.cz/
Zkušenosti čtenářů
Ruda
Ahoj Ivo, rok 2014 na cestu kolem sveta není až tak dlouhá doba.Mám stejný plán a momentálně vydělávám prachy jen na uskutečnění.Rok 2014 by pro mne byl realný.Nemohu se dostat na tvůj blog abych se o tvé plánované cestě dozvěděl víc.
Zdraví Ruda.e mail: Po******@se****.cz
Ahoj Ivo, rok 2014 na cestu kolem sveta není až tak dlouhá doba.Mám stejný plán a momentálně vydělávám prachy jen na uskutečnění.Rok 2014 by pro mne byl realný.Nemohu se dostat na tvůj blog abych se o tvé plánované cestě dozvěděl víc.
Zdraví Ruda.e mail:
Po******@se****.cz