Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Pekny den mili pratele, rad bych se zeptal, zda nekdo z Vas chysta vydani cestopisne knihy v tomto nebo pristim roce. Napiste mi na mail. Mohu pomoci s financovanim knihy …
Zkušenosti čtenářů
Jenda
Ahoj, já bych rád vydal knížku, kde popisuji cestu Jižní Amerikou. Cesta vedla z B. Aires na jih Argentiny, vylet do Torres del Paine, pak celou Argentinou do Bolivie, cele Peru, vylet na Galapagy a pres Kolumbii do Caracasu. Trvala 131 dní. Kniha je už prakticky hotová, zbývá jen vybrat fotografie. Znám už i celkem přesně náklady, ptal jsem se v okolí i po sponzorech, protože se však jedná o mé nepříliš bohaté kamarády, celková částka mi je zatím vzdálená. S pozdravem Jenda, po*****@ya***.com
Karel Wolf
Jenda:
Pekny den Jendo, hledam cestovatele, kteri uz maji knihu pred vydanim – tedy maji jasno, ze kniha vyjde letos. Diky moc … za info …
Jenda
Karel Wolf:
Aha, tak to teda nechápu smysl pomoci…….Knihu mám napsanou, náklady znám, tiskárnu mám domluvenou, předtiskovou přípravu si s pomocí kamaráda udělám sám, fotky mi naskenuje (práce na 14 dní). Seženu-li peníze na tiskárnu, kniha může vyjít už letos. Vydával-li by mi knihu nakladatel, peníze k tomu nepotřebuju, naopak od něj nějaké dostanu.
eva-lupen
Eva Palátová letos vydává cestopisnou knihu. Finanční pomoc by se jí určitě hodila.
po*****@ya***.com
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru