Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Nevíte náhodou někdo, zda se dají koupit plynové bomby (typ VAR) koupit i v Kutaisi (nebo případně později ve Svanetii), nebo je třeba do Geolandu v Tbilisi?
Ve Tbilisi koupíš kartuše v Magellan shop, ulice Mitskevich 68. „At this stage we got enough stock 100G, 240g 500G .with screw and without screw.“ Info z 20.5.2013
boban
boban:
jo a otevřeno mají 11-19 každý den
Honza
boban:
Z TIC Kutaisi mi napsali, že se tam koupit dají, ale už ne kde.
Tomáš
Honza:
Honza: stále ještě nenapsali, kde se dají koupit:)?
Petr
Můj dotaz je stejný. Nevíte někdo, kde se dají v Kutaisi koupit plynové kartuše/bomby? Díky
iva
Kutaisi netuším, ale v Geolandu v Tbilisi byli velmi ochotní (letos v létě) a i když sami měli momentálně vyprodáno, tak poradili konkurenci (u Stadionu, krámek Ochota) – a věděli, kdo od koho ty bombičky bere.
Třeba by měli přehled i o tom, jak to vypadá v Kutaisi- zkus jim napsat.
Ve Svanetii (Mestii) se nic takového nesežene, max nějaké mapy.
iva
Ještě na doplnění: ve sportech to asi bude omezeně,
ty lovecké krámy (ochota = rusky lov) mají občas bombičky na VAR, pak takové ty propichovací kartuše (coleman?)a pak svoje, ruský typ – tvar lahvičky „lak na vlasy“ – ale prodávají i vařiče a dá se koupit ca za stovku redukce (hadička) na kterou jde VAR našroubovat.
pohnulo se to nějak? víte někdo prosím o možnosti kde koupit bombu (typ var/coleman/primus) někde v Kutaisi, Tsageri nebo Lentekhi?
Do Tbilisi se mi nechce zajíždět (přiletíme do Kutaisi a pak jedeme rovnou do Svanetie).
V Kutaisi by to snad mohli mít, je to druhé největší město..
Ahoj, sehnali jste nakonec v Kutaisi tu bombu nebo je to vazne nemozne? Predem dik moc za odpoved!
plynovábomba
Janca:
Kutaisi je prdel světa, koupíte jen v Tbilisi.
Helča
A koupím v Tbilisi stoprocentně i šroubovací bombu? Slyšela jsem nějaké nekalé zvěsti, že je to problém a mají jen narážecí. Víte o tom něco?
Pavel
Taky řeším stejný problém … přilítám do Kutaisi a hledám info, kde tam sehnat bombu.Nějaká doba uplynula, nevíte někdo?
www.caucasus-trekking.com
Pavel:
Ahoj, v Kutaisi ich kupis rovno na letisku, v stanku Georgian bus, hned pri vychode. Za 500g zaplatis 20 GEL
Petr
Nevím jak na letišti, tam jsme se moc nerozhlíželi, ale v Kutaisi jsme našli plynové kartuše pouze v Mestialux Guesthouse, jinak nikde jinde. Koupit je lze v jedné outdoorové prodejně v Mestii.
Ve Tbilisi koupíš kartuše v Magellan shop, ulice Mitskevich 68. „At this stage we got enough stock 100G, 240g 500G .with screw and without screw.“ Info z 20.5.2013
jo a otevřeno mají 11-19 každý den
Z TIC Kutaisi mi napsali, že se tam koupit dají, ale už ne kde.
Honza: stále ještě nenapsali, kde se dají koupit:)?
Můj dotaz je stejný. Nevíte někdo, kde se dají v Kutaisi koupit plynové kartuše/bomby? Díky
Kutaisi netuším, ale v Geolandu v Tbilisi byli velmi ochotní (letos v létě) a i když sami měli momentálně vyprodáno, tak poradili konkurenci (u Stadionu, krámek Ochota) – a věděli, kdo od koho ty bombičky bere.
Třeba by měli přehled i o tom, jak to vypadá v Kutaisi- zkus jim napsat.
Ve Svanetii (Mestii) se nic takového nesežene, max nějaké mapy.
Ještě na doplnění: ve sportech to asi bude omezeně,
ty lovecké krámy (ochota = rusky lov) mají občas bombičky na VAR, pak takové ty propichovací kartuše (coleman?)a pak svoje, ruský typ – tvar lahvičky „lak na vlasy“ – ale prodávají i vařiče a dá se koupit ca za stovku redukce (hadička) na kterou jde VAR našroubovat.
pohnulo se to nějak? víte někdo prosím o možnosti kde koupit bombu (typ var/coleman/primus) někde v Kutaisi, Tsageri nebo Lentekhi?
Do Tbilisi se mi nechce zajíždět (přiletíme do Kutaisi a pak jedeme rovnou do Svanetie).
V Kutaisi by to snad mohli mít, je to druhé největší město..
Ahoj, sehnali jste nakonec v Kutaisi tu bombu nebo je to vazne nemozne? Predem dik moc za odpoved!
Kutaisi je prdel světa, koupíte jen v Tbilisi.
A koupím v Tbilisi stoprocentně i šroubovací bombu? Slyšela jsem nějaké nekalé zvěsti, že je to problém a mají jen narážecí. Víte o tom něco?
Taky řeším stejný problém … přilítám do Kutaisi a hledám info, kde tam sehnat bombu.Nějaká doba uplynula, nevíte někdo?
Ahoj, v Kutaisi ich kupis rovno na letisku, v stanku Georgian bus, hned pri vychode. Za 500g zaplatis 20 GEL
Nevím jak na letišti, tam jsme se moc nerozhlíželi, ale v Kutaisi jsme našli plynové kartuše pouze v Mestialux Guesthouse, jinak nikde jinde. Koupit je lze v jedné outdoorové prodejně v Mestii.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru