Kavkazské republiky

Plynové bomby v Kutaisi

Honza

Nevíte náhodou někdo, zda se dají koupit plynové bomby (typ VAR) koupit i v Kutaisi (nebo případně později ve Svanetii), nebo je třeba do Geolandu v Tbilisi?

Zkušenosti čtenářů

boban

Ve Tbilisi koupíš kartuše v Magellan shop, ulice Mitskevich 68. „At this stage we got enough stock 100G, 240g 500G .with screw and without screw.“ Info z 20.5.2013

boban
boban:

jo a otevřeno mají 11-19 každý den

Honza
boban:

Z TIC Kutaisi mi napsali, že se tam koupit dají, ale už ne kde.

Tomáš
Honza:

Honza: stále ještě nenapsali, kde se dají koupit:)?

Petr

Můj dotaz je stejný. Nevíte někdo, kde se dají v Kutaisi koupit plynové kartuše/bomby? Díky

iva

Kutaisi netuším, ale v Geolandu v Tbilisi byli velmi ochotní (letos v létě) a i když sami měli momentálně vyprodáno, tak poradili konkurenci (u Stadionu, krámek Ochota) – a věděli, kdo od koho ty bombičky bere.

Třeba by měli přehled i o tom, jak to vypadá v Kutaisi- zkus jim napsat.

Ve Svanetii (Mestii) se nic takového nesežene, max nějaké mapy.

iva

Ještě na doplnění: ve sportech to asi bude omezeně,
ty lovecké krámy (ochota = rusky lov) mají občas bombičky na VAR, pak takové ty propichovací kartuše (coleman?)a pak svoje, ruský typ – tvar lahvičky „lak na vlasy“ – ale prodávají i vařiče a dá se koupit ca za stovku redukce (hadička) na kterou jde VAR našroubovat.

goro

pohnulo se to nějak? víte někdo prosím o možnosti kde koupit bombu (typ var/coleman/primus) někde v Kutaisi, Tsageri nebo Lentekhi?
Do Tbilisi se mi nechce zajíždět (přiletíme do Kutaisi a pak jedeme rovnou do Svanetie).
V Kutaisi by to snad mohli mít, je to druhé největší město..

Janca
goro:

Ahoj, sehnali jste nakonec v Kutaisi tu bombu nebo je to vazne nemozne? Predem dik moc za odpoved!

plynovábomba
Janca:

Kutaisi je prdel světa, koupíte jen v Tbilisi.

Helča

A koupím v Tbilisi stoprocentně i šroubovací bombu? Slyšela jsem nějaké nekalé zvěsti, že je to problém a mají jen narážecí. Víte o tom něco?

Pavel

Taky řeším stejný problém … přilítám do Kutaisi a hledám info, kde tam sehnat bombu.Nějaká doba uplynula, nevíte někdo?

www.caucasus-trekking.com
Pavel:

Ahoj, v Kutaisi ich kupis rovno na letisku, v stanku Georgian bus, hned pri vychode. Za 500g zaplatis 20 GEL

Petr

Nevím jak na letišti, tam jsme se moc nerozhlíželi, ale v Kutaisi jsme našli plynové kartuše pouze v Mestialux Guesthouse, jinak nikde jinde. Koupit je lze v jedné outdoorové prodejně v Mestii.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: