Kanada

KANADA – PRACE NA ZIMU 2012/13

Ales

Cau vsichni, nepojedetene nekdo zacatkem Zimni sezony 2012/13 do nejakeho lyzarskeho strediska hledat praci??

Chtel bych delat nekde jako v hotelu, restauraci, v lyzarskem stredisku…
kdekoliv kde se da zalyzovat

Pridate se nekdo??
Kazde info uvitam.. diky moc
Ales

Zkušenosti čtenářů

ivo

Ahoj, jedu na podzim z USA do Kanady, lokalitu určenou ještě nemám – viděl bych to Toronta, Vancouver, případně jak říkáš nějaké lyžařské středisko.

Jitka

Ahoj, chystám se na zimní sezonu do Kanady, do lyžařského střediska. Zatím dávám dohromady info.J.

Veronika

Hej, taky bych chtela vyrazit do Kanady..pravdepodobne zacatkem pristiho roku..jaky mas plan? pres agenturu ci na vlastni pest?

sussenka

Ahoj, je to jedna z variant. Myslím, že lyžování v Albertě a Britské Kolumbi imusí být nádherné. Jen si nejsem jistá jak moc dopředu je potřeba práci shánět a jestli to jde i na dálku, nebo spíš až na místě.

Lyzovani je v Kanade nejen nadherne,

ale zatracene drahe.V pripade,ze v horach clovek dela,tak si sice obcas ve svem volnu zalyzuje,pokud neni takovy mraz,aby to vubec slo..ale vsechno,co vydela,utrati.Ver mi,kdyz rikam drahe,myslim drahe,velmi,velmi drahe.Ne nadarmo bezny kanadam jede na hory maximalne 2x-3x za zimu.

Lyzovani je v Kanade nejen nadherne,:

90% Kanadanu vubec nelyzuje. Proc taky? V zime jezdi do Karibiku.

Lyzovani je v Kanade nejen nadherne,:

90% Kanadanu vubec nelyzuje. Proc taky? V zime jezdi do Karibiku.

Jak nekdo vypali od boku nejaky konkretni procenta

nelyzaru,nehoralu atd a soucasne tvrdi ze vsichni jezdi tam a zas jen tamhle,je celkem jednoznacny ze blbe keca a chce bejt dulezitej!Nikdo samozrejme nemuze vedet,kolik kanadanu lyzuje,ci nelyzuje..zatoi tady se najde chytrolin,co to vi uplne na tuty a ma potrebu nam to vsem zdelit.Proste Brouk Pytlik,vsechno zna,vsude byl a procenta ma v malicku,klasika.

Katka

Ahoj
Mate nekdo zkusenosti s praci ve skiresortech?
Zvazuju British Columbia – Whistler nebo Alberta – Banff, Jasper. Pomuzete mne nekdo zodpovedet par dotazu, prosim?
V Kanade sem uz pracovne byla. Vim, ze ubytko dokaze byt nejen drahe ale i se tezko hleda…
1. Je nejaky rozdil mezi moznostmi a cenami ubytovani ve Whistleru a Banffu/Jasperu? Je nekde mozne ziskat ubytovani od zamestnavatele a za kolik? Ktera z moznosti je levnejsi a kde je snazsi najit praci? Kde je delsi zimni sezona?
2. Pracoval jste nekdo v techto skiresorts? Jak to funguje se skipassy od zamestnavatele? Dostavaji se automaticky, kdyz pracujete napr.v hotelu? Nebo musite pracovat jako vlekar a podobne, abyste meli zdarma skipass?
3. Kolik stoji pujceni lyzi nebo prkna nebo je lepsi tam koupit? Nebo snad lze nekde zadarmo?
4. Je mozne v techto resortech najit praci i v polovine sezony, tj. srpnu? A je mozne v srpnu najit ubytko?
5. Kdy je nejlepsi prijet na zimni sezonu do ski resortu?
6. Jsou nejake opravdu hluche mesice mezi letni a zimni sezonou, kdy neni vubec prace, např. rijen listopad? Nebo si muze clovek udrzet svoji praci, napr, v hotelu i pres tyto slabsi mesice, kdyz se trosku snazi?
7. Jak je to s cestovnim pojistenim? Kontroluji to na haranicich? Musite byt opravdu pojisteni na rok pokud tam chcete stravit 12 mesicu? Nestaci pro zacatek jen pojisteni na první tri mesice ke karte?
Moc dekuji za jakekoli odpovedi bud sem nebo na muj mail:

bu*****************@ce*****.cz

Katka

sandra

sa************@ya***.com

Mé jméno je Miss Sandra Jobe, viděl jsem váš profil dnes a stal intrested ve vás, budu také rád, aby věděli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu vám můj obrázek, abyste vím, které jsem am.Here je moje e-mailová adresa Věřím, že můžeme přejít od tady. Čekám na váš mail na mou e-mailovou adresu ABO (

sa************@ya***.com

Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alot v životě. My jde. slečna sandra

sa************@ya***.com

My name is Miss sandra jobe,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address I believe we can move from here. I am waiting for your mail to my email address abo(

sa************@ya***.com

Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life. My regards. Miss sandra

Mirek

Taky hledam praci v Kanade. Uz jsme tam byl pres tri roky, prijel jsem na jare 2012. Ale nejak si nemohu zvyknout v CR a rad bych zpet. Viza mi nedaji, uz jsme se ptal a zkousel jsem to, potrebuji si najit zamestnavatele. Nevite nekdo o nejakem zamestnavateli? nejlepe Alberta, Canmore, Banff. Nekde v horach klidne umivat nadobi v kuchyni. Praxi mam v CR n ahorach dlouho. Ale hlavne hledam zamestnavatele, ktery mi vyridi povoleni. Diky za info Mirek,

mk**@se****.cz

Od 1.7.2012 uz ti muze vyridit pr.povoleni
Mirek:

jen zamestnavatel,u ktereho jsi odpracoval minimalne rok,nikoliv nekdo,kdo te v zivote nevidel a vubec te nezna.

Ales

Ubytovani v North Vancouveru od 1.12.2012.
1+1 v suternu, zajemci piste na

mike
Ales:

ahoj,
je jeste nabidka aktualni?
Mam v planu prijet do Kanaday nekdy v unoru, breznu 2013.
pokud by jsme se mohli domluvit dej púrosim vedet.
diky
Mike
605777872

Ales

Ubytovani v North Vancouveru od 1. 12 .2012
1+1 v suterenu, zajemci piste na –

ce****@ho*****.ca

Pavlína

Ahoj všem – sdílím, co jsem našla:
http://www.brainhunter.com/frontoffice/seekerViewJobDetailAction.do?sitecode=pl336&jobId=1750524&page=search

Třeba to hledačům práce na zimu pomůže ..;-)

Lukas
Pavlína:

Ahoj cetl jsem inzerat plati to jeste prace pres zimu v zahranici?dekuji za odpoved kdyztak podat popripade naky info?

Vladimir
Pavlína:

Brainhunter.com bývá označení pro firmy co v Kanadě hledají pro větší zaměstnavatele odborné síly. Předpokládají kanadské odborné školy a zdejší experience. Pro hledání práce na lyžařských střediscích je nutno mít tam nějaké známé a být k disposici koncem října před sezónou, mít dobrou znalost jazyka. Ku příkladu v Lake Louise lyž. areálu
prý byla v půjčovně lyží česká dívka. Takový kontakt
by měl předpoklad poskytnout nejlepší informace.

mike

cau Alesi, nasel jsem tvoji zpravu ohledne prace v Kanade na sezonu 2012/13. Chystam se do Kanady zacatkem roku, az dostanu visum. Chtel jsem se zeptat jestli Kanada pro tebe stale plati, jestli uz tam jsi, jesrtli si popr. dokazal poradit kde sehnagt praci…. budu rad kdyz das vedet
diky

Mike

Dobry,pochopila jsem,D.

Fakt by me nenapadlo,ze je to az takhle,ale ted uz vim,proc jsi to navrhnul takhle.Jasne,privezu,sedmicka se mi do kufru vejde.Dik za Simku,vyzvednu si ji,prekvapils:-) Tak se mej.Na Zazijte Kanadu ted nechodim…pro jistotu ti necham tez vzkaz na FB.Pusu,cau.P.

Honza

Ahoj měl bych pár otázek a byl bych moc rád kdyby mi někdo zkušenější odpoveděl 🙂
měl bych zájem s kamarádem vycestovat do kanady za prací oba 22let,maturita,úroveň angličtiny B1-B2 a prostě by jsme chtěli sehnat práci jakoukoliv a na nějaký čas pracovat a rozšířit si obzory do života 🙂 mohl by nám někdo poradit co vše je potřeba zařídit co vše je potřebné a zdali vůbec možné dostat pracovní vízum,sehnat práci atd…
děkuji

Filip

Zdravím jsme 2 pracovití chlapy co hledají práci v zahraničí „jakoukoly“ Otec je vyučený řezník a já pokryvač .Snažíme se sehnat práci kdekoliv prosím kdo by věděl poradit nebo nabydnout pište na e-mail:

fi************@ce*****.cz

nebo na tel.č. 720 194 891 předem díky

Viktor

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: