Spolucestování Asie/ Australie

Kamčatka červenec /srpen 2011

Radek

Ahoj všichni, hledám spolucestujícího na Kamčatku na léto (2011). Chystám se tam cca na 4 týdny (půlka července – půlka sprna). Z blízkého okolí se do těchto končin nikomu nechce, tak to zkouším tady :). Rusky se domluvím a nějaké zkušenosti s cestováním po Rusku už taky mám.
Radek (27)

Zkušenosti čtenářů

Rastislav

Přidal by jsem se. Jaký je itinerář cesty ? Rusky se domluvím myslím že velmi dobře, taky se trochu vyznám, loni a předloni jsem tam byl asi 5x. (Moskva, Piter, Ekaterinburg, Celjabinsk, Ufa). Rasto (33)

Radek
Rastislav:

Plan je nasledujici (nebranim se modifikacim) – v prvni pulce sever – tj. Klucjevskaja + Esso, nasledne Mutnovka (obecne se traduje, ze v cervenci je lepsi pocasi na severni treky, v srpnu na jizni). Nekam bych jeste chtel vtesat Avacinskou, ale to bychom asi resili po priletu, jake by bylo pocasi. Doufam ze cca za mesic (jako kazdy rok) budou promo akce na letenky do Petropavlovska na leto, tak bychom toho mohli vyuzit.

Rastislav
Radek:

K plánu cesty nic nemám, chtěl by jsem mít prostor fotit. Díval jsem se na letenky, nejsou nejlevnější, ani z Vladivostoku, ani z Moskvy, do Moskvy jsou levné.
Mohli by jsme si vyměnit kontakty. Koupil jsem si průvodce loni v Rusku, Kamčatku zrovna nemám.

Radek
Rastislav:

Psal jsem ti na mail ,který máš v podpisu.

Iva
Radek:

Přibrali byste do party i holku? V Rusku jsem sice ještě nebyla, ale mám zkušenosti s cestováním po Indii a Evropě 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: