Spolucestování Asie/ Australie

Kambodža 8.-20.6.2009

Pavel

Za týden v pondělí letím s partnerkou (já 43, ona 38let) na skok do BKK s cílem Kambodža (Angor, Phnom Penh, Sihanoukville – prostě první poznávací klasika). Vše nízkorozpočtově. Kdyby měl někdo stejnou cestu, uvítáme společnost… Nedělá nám problém se trochu přizpůsobit vašemu itineráři, ale nechceme nikde čekat, na to čas není.
Uvítám i aktuální rady a zkušenosti z oblasti. Díky,
Pavel

Zkušenosti čtenářů

Stáňa

Ahoj, Kambodžu mohu vřele doporučit..byla jsem tam v lednu (Kambodža, Vietnam)Byli jsme se podívat v Angkoru – půjčili jsme si na celý den kolo a celý Angor na něm projeli (ca 40-50km)-paráda, viděli jsme co jsme chtěli, nemuseli jsme na nikoho čekat.Do Sihanoukvill jsme se nedostali.Případné dotazy ráda zodpovím na

st******@se****.cz

Stáňa

Martin

Ahoj Pavle,úplně stejnou cestu jsem absolvoval – nízkorozpočtově – chystám se tam znovu až koncem roku, pokud budeš potřebovat jakékoli informace, ozvi se

ko********@gm***.com

. Škoda že jsem si nevšiml dříve, asi bych uměl poslat i nějaké mapy, event.tip na bydlení, ale jsou tam toho mraky za rozumné kačky. Šťastnou cestu. Martin (39). Sihanoukville je parádní finále celé této cesty, i když se kvapem mění, za rok dva už to bude „o ničom“.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: