Spolucestování Asie/ Australie

JV Asie – podzim 2009

Filip

Chystáte se někdo na podzim tohoto roku do JV Asie? Chtěl bych jet Kambodža, jižní Vietnam nebo Indonesie – Bali. Jen s letenkou a batohem. Poletim tim smerem uz po několikáté… Jestli má někdo podobnej nápad, tak se ozvěte.

Zkušenosti čtenářů

Hana

Ahoj, uvazuju o tom. Chtela em teda spis Kambodža a Laos, ale Vietnam taky dobry. Na jak dlouho?? Ja bych mohla tak na 3-4 tydny. Nejradeji tak nekdy v konec zaří, říjen. když tak napis:

ge*****@gm***.com

Dana

Ahoj, mám podobnou představu. Na jak dlouho se chystáš. Já bych mohla jen tak zhruba na 3 týdny. Někdy tak koncem září nebo v říjnu…

Filip
Dana:

Ahoj, planuju to – predbezne 24.10. – 17.11, jsem omezenej dovolenou, ale je to neco malu pres 3 tydny… V zari je pro me jeste dost brzy a nebejva tak dobry pozasi, jako v listopadu:-) Filip

Dana
Filip:

Ahoj Filipe, a nedalo by se to trochu posunout víc do října? Odkud jsi? Já mám příští týden v Praze sraz s Hankou, tak jestli by ses nechtěl přidat…

Filip
Dana:

Ahoj Dano, jelikoz jsem limitovanej dovolenou, tak jsem chtel vyuzit ty dva statni svatky, ktery jsou v rijnu a listopadu. Proto ten termin. Jsou to sice jen 2 dny, ale pro me dobry 2 dny. A navic jsem si uz bloknul v praci dovolenou na tenhle termin. A pak taky – 2. listopadu je uplnek a zrovna oslava tohoto uplnku je v budhisticky JV Asii uplne super. Zazil jsem to uz v Barme a v Thajsku a stoji to za to, kdyz uz se tam jede… Filip

Mili

Ahoj Filipe,
posim, mohl by jsi mne poradit, co se tyce adapteru, jaky potrebuju do Indonesi?
Klidne bych se k vam taky pripojila, ale letenku uz mam na cervenec, kdyby mel nekdo stejnou cestu…ozvete se.

Diky moc
Mili

Iva
Mili:

Ahoj Mili…cestujes v cervenci do Indonesie..??jmenuji se Iva…chces mi napsat neco vice??mam v cervenci 3-4 tydny volna..diiky pa mej se fajn cusy iva

Mili
Iva:

Ahoj Ivo,
pisni na meil:

mi******@se****.cz

…budu jenom rada:-)
Mili

Filip
Mili:

Ahoj Mili, tak to jsem jeste neresil… Ale v LP, nebo v jinym pruvodci to bude urcite popsany. Filip

mili
Filip:

Ahoj Filipe,
diky:-)
Mili

Lucka
Mili:

Ahoj Mili,

já jsem byla v Indonésii před 2roky a jestli si dobře pamatuju, tak adaptér nebyl potřeba…ale jak psal Filip, radši si to ještě někde zkontroluj, šťastnou cestu, L.

,ili
Lucka:

Ahoj Lucko,
i tobe diky za odpoved,

ahoj Mili

Ivana
Mili:

Ahoj Mili, byla jsem v Indonesii (Bali, Lombok, Jáva)loni a adaptér nebyl potřeba. Užij si to, i.

mili
Ivana:

Ivanko, diky:-)
Mili

Jana
Ivana:

Ivano ahoj,
planuju cestu do Indonesie, byla bych moc rada za tipy, zkusenosti, doporuceni. Mela bys cas a chut se sejit,nebo napsat? To by bylo super :o)

Jana

Ivana
Jana:

Ahoj Jani, co vím, ráda povím. Písni na mail

di*****@ce*****.cz

a domluvíme se. Ahoj i.

Jana

Ahoj Filipe,

mám dovolenou rezervovanou na stejný termín jako ty..:) a také bych ráda viděla především Kambodžu a Vietnam. Nevím, jestli jste se s holkama (Hanka, Dana) už nějak dohodli, zda je tvá nabídka společného cestování ještě otevřená, případně zda se k Vám můžu přidat.

Jana

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: