Od července jedu na 2,5 měsíce do JV Asie – Hong Kong, Malajsie, Singapur, Vietnam, Kambodža, Malajsie (Borneo), Brunej, Bali. Jedu celou cestu sama, pokud někdo plánujete podobnou trasu, můžeme si dát čast cesty společně či se někde potkat a vyměnit si zážitky 🙂
Ahoj Renata,
ja planujem nieco podobne ale asi tak na 1,5 mesiaca a tiez idem zatial sama. Ak mas uz nejake podrobnosti mozes sa mi prosim ozvat na mail
lu***@so******.jp
a mozme to prebrat detailnejsie.
Mila
ahoj,já letím do bkk 27.10. aerosvitem a pak hned do phnom pen.kdyby se někdo chtěl na cestu tam přidat,super
Ahoj Renat, já by jsem měla zájem se připojit. Mohla by jsi mě kontaktovat, pokuď máš stále zájem? Mail:
ad************@vo*.cz
Čau holky, odjíždím na necelých 14 dní – thajsko, vietnam, laos, kambodža – tak mi napište – kathryn.havlova (zavinac) gmail.com
Ahoj Kathryn,
jak to chceš probůh zvládnout ? 4 země za necelé 2 týdny ? Jestli pro to nemáš speciální důvod, možná by bylo lepší vybrat si jen jednu zemi a v té si těch 14 dní užít, než jen pořád přejíždět jinam a strávit polovinu času v letadle nebo autobusu
Ahoj,
16.8. odlétám do Vietnamu (začínám v hanoji), kde strávím cca 14 dní a následně ještě plánuji cestu do Kambodže, dohromady cca 1 měsíc.
Pokud se tam budete někdo v tomto termínu vyskytovat a budete mít zájem se potkat a vyměnit zážitky, příp. něco podniknout společně, dejte vědět.
Ahoj Renato. V singapuru jsem pořád, můžeš se kdykoliv stavit. Nebo se o víkendech vyskytuji v Malajsii, na Bali ap. Pkud chceš, napiš na e-mail. Míra S.
E-mail je
vl******@se****.cz
Míra
Ahojky,
Příštím rokem 2011 se chystáme od 16.3.2011 na 3-4 týdny do Indonésie. – Bali, Jáva, + Sumatra či Flores a ostrovy okolo. Kdyby se chtěl někdo přidat napište.
Pomohla by nám i pomoc nějakého průvodce místního, který by nás některými kouty protáhl 🙂
Kr**********************@se****.cz
Hledam pohodovou spolucestujici slecnu na cestu po JV Asii (Thajsko, Barma, Malajsie, Indonesie) od rijna/listopadu 2010, jsem fotograf (fotky z me posledni cesty kolem sveta viz http://www.hypno.cz/travel), pokud bys o takovouhle cestu mela zajem, tak mi napis zpravu na
al*********@ce*****.cz
🙂
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.