Spolucestování Asie/ Australie

JV ASIE – červenec, srpen, září 2010

Renata

Od července jedu na 2,5 měsíce do JV Asie – Hong Kong, Malajsie, Singapur, Vietnam, Kambodža, Malajsie (Borneo), Brunej, Bali. Jedu celou cestu sama, pokud někdo plánujete podobnou trasu, můžeme si dát čast cesty společně či se někde potkat a vyměnit si zážitky 🙂

Zkušenosti čtenářů

Mila

Ahoj Renata,
ja planujem nieco podobne ale asi tak na 1,5 mesiaca a tiez idem zatial sama. Ak mas uz nejake podrobnosti mozes sa mi prosim ozvat na mail

lu***@so******.jp

a mozme to prebrat detailnejsie.

Mila

katka22

ahoj,já letím do bkk 27.10. aerosvitem a pak hned do phnom pen.kdyby se někdo chtěl na cestu tam přidat,super

Adel
katka22:

Ahoj Renat, já by jsem měla zájem se připojit. Mohla by jsi mě kontaktovat, pokuď máš stále zájem? Mail:

ad************@vo*.cz

Kathryn
Adel:

Čau holky, odjíždím na necelých 14 dní – thajsko, vietnam, laos, kambodža – tak mi napište – kathryn.havlova (zavinac) gmail.com

kiwi
Kathryn:

Ahoj Kathryn,

jak to chceš probůh zvládnout ? 4 země za necelé 2 týdny ? Jestli pro to nemáš speciální důvod, možná by bylo lepší vybrat si jen jednu zemi a v té si těch 14 dní užít, než jen pořád přejíždět jinam a strávit polovinu času v letadle nebo autobusu

Petr

Ahoj,
16.8. odlétám do Vietnamu (začínám v hanoji), kde strávím cca 14 dní a následně ještě plánuji cestu do Kambodže, dohromady cca 1 měsíc.
Pokud se tam budete někdo v tomto termínu vyskytovat a budete mít zájem se potkat a vyměnit zážitky, příp. něco podniknout společně, dejte vědět.

Mira Suchy

Ahoj Renato. V singapuru jsem pořád, můžeš se kdykoliv stavit. Nebo se o víkendech vyskytuji v Malajsii, na Bali ap. Pkud chceš, napiš na e-mail. Míra S.

Mira Suchy
Mira Suchy:

E-mail je

vl******@se****.cz

Míra

Kateřina Kratochvílová

Ahojky,

Příštím rokem 2011 se chystáme od 16.3.2011 na 3-4 týdny do Indonésie. – Bali, Jáva, + Sumatra či Flores a ostrovy okolo. Kdyby se chtěl někdo přidat napište.
Pomohla by nám i pomoc nějakého průvodce místního, který by nás některými kouty protáhl 🙂

Kr**********************@se****.cz

Alef

Hledam pohodovou spolucestujici slecnu na cestu po JV Asii (Thajsko, Barma, Malajsie, Indonesie) od rijna/listopadu 2010, jsem fotograf (fotky z me posledni cesty kolem sveta viz http://www.hypno.cz/travel), pokud bys o takovouhle cestu mela zajem, tak mi napis zpravu na

al*********@ce*****.cz

🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: