Spolucestování Evropa

jižní Španělsko – jaro 2011

kiki

Ahoj, sháním spolucestovatele na cestu do Španělska!
Chci se podívat na jih, tzn. Cordoba, Toledo a další města a kouty 🙂 Zajímají mě architektonické památky této oblasti, ale zároveň si chci prohlédnout i místní přírodu, pokochat se mořem 🙂
Cestovat co nejlevněji, nezávisle…
Ozvěte se, kdo by měl zájem na email ki*****@se****.cz
Hezký den 😉

Zkušenosti čtenářů

seniorka 60

Sháním spolubydlící na program Senior 55+ na cestu v dubnu na Kypr či Andalusii cena cca 10000kč za vše-dotovaný program Tf 728186109 18-19h

pat
seniorka 60:

Jsem stejně stará, ráda bych se na Kypr vydala. E-maiel – pa*****@se****.cz

pat
seniorka 60:

Jsem stejně stará, ráda bych se na Kypr vydala. E-maiel – pa*****@se****.cz

joja

Ahoj , čítala som si tvoj príspevok a zaujala ma tvoja ponuka . Už dlhšie som rozmýšľala že by som sa chcela isť pozrieť do Španielska a samozrejme čo najlačnejšie . Tak sa ta chcem spýtať či máš ešte záujem isť ??

kiki

ahoj lidi,
jsem ráda, že se mi ozýváte, ale musím svojí cestu do Španělska zatím odložit – vyskytla se mi možnost studovat v jiné zajímavé zemi, tak snad mi vyjde stipendium…
Přeju pěkné zážitky na cestách 😉

Dana

Asi na 5/2012 plánujeme s manželem cestu do jižní části Španělska,cestovky moc nemusíme,ikdyž je nám už 60+.Máme zájem jednak o spolucestující,jednak o informace. Děkuji

Milan
Dana:

Ahojte, Španělsko jsme už trošku projel autem, jaké informace sháníte, co vím, poradím. Věk není rozhodující, pouze chuť do cestování a lidí 60+ co cestují je tam spousty. Jak chcete cestovat, autem? Když tak písnite na můj mail. :o) Milan

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: