Spolucestování Amerika

Jizni Amerika-Patagonie 2012/13

Anita

Ahojte, hleda se turista na 3+-tydenni akci, cca od 25.12.12-20.1.13 do Patagonie(Chile). Jedna se prevazne o turistiku, taboreni vc. stravovani v prirode (na divoko). Kdo mate zajem, predbezny farplan cesty preposlu. A 🙂

Zkušenosti čtenářů

Marie

Anito, také hledám něco od listopadu do března a nejraděj jižní Amerika nebo Asie. Je mi 58 let a turistika ve stylu, který popisuješ by mi vyhovovala..
Napiš a mohli bychom se domluvit.
Marie

Anita
Marie:

Marie, mohla by jsi prosim poslat kontakt na soukromy mail, abych ti mohla preposlat vice informaci? Uvedeny email (skryvajici se pod tvym jmenem) nefunguje (mail se vraci jako nedoruceny).

Dekuji Anita

PS: muj mail naleznes po kliku na me jmeno v puvodnim inzeratu 🙂

Tonda
Marie:

Ahoj, letim 16 Octobra na delsi dobu do Ekvadoru, atd… mozna bychom se mohli nekde potkat, a podivat se nekam spolu, domluvim se anglicky, a par slovicek spanelsky, tak zatim hodne stesti, a nestyd se napsat par radku. Tonda.

Zdeněk
Marie:

Ahoj Anito, už jsi s někým domluvená? Případně mi prosimtě pošli kontakt na Marii. Díky.
zo**@em***.cz

Peta

Ahoj,
chystáme se do Patagonie v podobném termínu. Odlétáme 1.1.2013 a vracíme se 29.1.2012.

Chtěli bychom se podívat na vodopády Iguacu a pak hurá do Patagonie.

Rád bych všechny poprosil, pokud jste uskutečnili podobnou cestu před námi o rady a zkušenosti. Případně zaslání Vašeho itineráře.

Pokud by se k nám chtěl někdo přidat, je vítán. Zkušenosti nějaké jsou: Mongolsko, Laponsko, Mexiko, Gutemala, Honduras, Belize, Peru, Bolivie.

Marian
Peta:

Ahoj, posílám odkaz na naší podobnou cestu http://www.jizniamerika2007.wz.cz užijte si to

Tereza

Ahojky, ja se chystam po vanocich taky do jizni ameriky.Tak se kdyztak ozvy a muzeme se nejak domluvit. E-mail si****@se****.cz Teri

Helena
Tereza:

Ahoj Terezo,
Mam namireno do J.Ameriky take po Vanocich – zhruba na tri mesice.
Muzeme si napsat rovnou na e-mail: he******@se****.cz
Helena

Zdeněk
Helena:

Ahoj Helo,
jak jsi nakonec dopadla s Patagonií. Když tak mi prosimtě napiš na zd*****@se****.cz

zdenek

Ahoj.
Marně jsem sháněl lidi na cestu do Patagonie a teď jsem objevil Tvoji výzvu. Mohla bys prisimtě poslat pár řádků na uvedenou adresu? Od koho sháníte letenky? Vím, že nějaký čech žijící v JA levné letenky zajišťuje, ale nijak víc jsem po tom nepátral.
Ahoj.
Zdeněk zd*****@se****.cz

Anita

!!!!!Zdravim cestovatele a zajemce, at jiz stavajici ci budouci. Nevim jak toto vlakno zrusit, proto zanecham vzkaz. Nase jihoamericka „expedice“ se na konec presouva a to na pristi rok 2013. Tem co vyrazi letos, preji…UZIJTE SI TO! 🙂

JARA
Anita:

zdarec letíme 21.1.2013 do Venezuely, zpět 12.2.2012 pokud máte zájem spolucestovat i s případným odskokem do Kolumbie, ozvěte se. jsme dva. certajs zavinac yahoo tecka de

Alča
Anita:

Ahojky,už dva roky se chystáme do Peru,dokonce jsme měli již něco domluveno,ale nevyšlo to,jsme 3-4 parťáci mezi 50ti až 38 lety…a něco už jsme prochodili,ale v Jižní Americe jsme byli pouze v Mexiku.Peru nás láká a rádi bychom se k někomu přidali,,nejlépe je jet tak v dubnu a tak na 3-4týdny,pokud by měl někdo zájem,tak budeme rádi ,trochu umíme anglicky,španělsky a francouzsky…ale nebojíme se toho…odpovědi klidně na mail ig******@ce*****.cz…budu se těšit Alča

Tomáš

Ahoj Anito, momentálně jsem se vrátil z cesty po Srí Lance a o Jižní Americe uvažuji na sklonku roku 2012/2013, pošleš mi na sebe kontakt, rád bych znal Váš itinerář cesty a nějaké info, díky Tomáš, th********@se****.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: